FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Adrian Porumboiu, acuze grave la adresa lui Alexandru Deaconu: „Nu e corupt? A fost o calamitate și era și pungaș”

Alexandru Deaconu a fost ținta unor acuze grave lansate de Adrian Porumboiu
Alexandru Deaconu a fost ținta unor acuze grave lansate de Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 22:09

Răzvan Burleanu a anunțat azi implementarea unui cod de etică anti-corupție la FRF. Vestea a fost comentată de Adrian Porumboiu, fost arbitru și fost finanțator la FC Vaslui, care a lansat apoi o serie de acuze grave la adresa lui Alexandru Deaconu, fost arbitru și actualul vicepreședinte al CCA. 

„Deaconu nu e corupt? Era vai de mama lui! Ce linie primea, pe aceea o executa! Acum văd că e instructor. Sau asistenții aceia care fac parte din Comisia Centrală a Arbitrilor, ei erau niște spăgari când arbitrau! Te făceau cu fanionul de la gară!

Bravo că Burleanu are astfel de intenții, dar nu cunoaște cu cine lucrează?
E lăudabilă inițiativa lui. Deaconu a fost o calamitate de arbitru, plus că era și pungaș. A făcut doar nenorociri, iar acum răspunde de arbitri, de observatori. Nici curcile nu mai râd, zâmbesc de Deaconu”, a spus Porumboiu luni seara, la TV Digi Sport. 

Alexandru Deaconu are 46 de ani și a fost arbitru internaţional din 2005, dar a decis să se retragă în 2012. În 2008, Deaconu a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru "merite în combaterea violenţei în sport" de către preşedintele României de la acea vreme, Traian Băsescu. 

Vezi și: Răzvan Burleanu a anunțat schimbări masive la FRF! Cod anti-corupție + alte 4 decizii care pot relansa fotbalul românesc

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează