FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Argăseală: "Peluza Sud va fi închisă la meciul cu Oţelul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat că e foarte posibil ca la meciul cu Oţelul, Peluza Sud să nu fie deschisă pentru public, fapt anunţat în urmă cu cîteva zile de site-ul stelisti.ro..

"După ceea ce s-a întîmplat la Urziceni cu suporterii de la Peluza Sud, în acest moment, dacă nu-şi vor asuma responsabilitatea pentru ce se va întîmpla, nu vor intra.

Practic, ca să fiu mai explicit, acum, cînd dau această declaraţie, Peluza Sud e închisă pentru meciul de vineri", a spus Argăseală.

De azi, bilete cu Oţelul
În această dimineaţă, la ora 10:00, se vor pune în vînzare tichetele pentru întîlnirea cu Oţelul. Conducerea Stelei a stabilit preţuri minime folosite în actualul sezon şi anume: 10 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a, 20 de lei la tribuna I şi 40 de lei la tribuna zero.

Copiii de pînă la 12 ani au acces gratuit, cu condiţia să fie însoţiţi în arenă de cineva care să-şi asume responsabilitatea pentru ei.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (10)
 •  10 Martie 2010, 13:07

cumpar tricou steaua, ofer 1 euro. daca am telefonul inchis, lasa un mesaj.0732610870

 •  10 Martie 2010, 10:56

Continuare: mai sunt unii care zic ca tin cu Ajax sau Barca - tot din considerente de imagine. Fenomenul e valabil in toate tarile. Orice belgian care nu se pricepe la fotbal spune ca tine cu Anderlecht. Toate nemtoaicele pe care le-am cunoscut eu inca de pe vremea lui Nea Nicu tineau cu Bayern. In Spania trebuie sa tii cu Real sau Barca pentru a da bine la servici. Ultimul englez cu care am stat de vorba tinea cu MU, dar cand l-am intrebat ce capacitate are stadionul lor, a zis: "Nu contea

 •  10 Martie 2010, 10:51

fix cenzura marca ceausescu..."dupa ceea ce s-a intamplat la urziceni"...ce s-a intamplat? doar ca am intrat pe stadion si ma protestat? nici macar nu am injurat...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează