FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - U CRAIOVA 1-0

Atac devastator al lui Cornel Dinu » A făcut praf un jucător al Craiovei: "E mai mult gloabă, îmi închipui cine l-a adus"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 23:45

U Craiova a fost de nerecunoscut în meciul cu Sepsi, pe care l-a pierdut cu 0-1. Oltenii au doar un punct după primele două etape, iar echipa e departe de jocul din sezonul trecut. 

Cornel Dinu, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a remarcat pierderile importante suferite de olteni în vară, Screciu, Băluță și Gustavo. Apoi, "Procurorul" s-a luat de atacantul croat Dominik Glavina, cel care e printre oamenii de bază ai lui Mangia în actualul sezon. 

"Glavina e mai mult gloabă. Îmi închipui cine l-a adus, sunt mai multe legende care circulă despre asta. E un măr al discordiei din care cei de acolo gustă acum", a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport. 

Glavina, 25 de ani, evoluează pentru Craiova din luna ianuarie a acestui an. A evoluat în 9 partide în toate competițiile, dar nu a reușit să înscrie nici măcar un gol. 

Vezi și: Anomalia "Liga 1" » Clasament halucinant după primele două etape: 5 echipe din play-off sunt în a doua parte a ierarhiei + Dinamo surprinde

REZULTATELE ETAPEI A DOUA:

Botoșani - Hermannstadt 2-0 Vezi cronica AICI!
Dunărea Călărași - CFR Cluj 0-0 Vezi cronica AICI!
Poli Iași - Astra Giurgiu 1-1 Vezi cronica AICI!
Sepsi - U Craiova 1-0 Vezi cronica AICI!
FCSB - Dinamo 3-3 Vezi cronica AICI!
Voluntari - Gaz Metan 1-1 Vezi cronica AICI!
Chiajna - Viitorul 1-1 Vezi cronica AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
stefan..
stefan..  •  31 Iulie 2018, 21:56

Expertul "Kosice" putea sa se ia de Mitrita sau de Bancu, cei mai valorosi jucători din campionat, mari dezamăgiri la sf gheorghe. Sau de cei trei fundasi cu gafe impardonabile. De asta nu a fost Dinu mare antrenor. Un fel de Cartu al Craiovei.

mountytoma
mountytoma  •  31 Iulie 2018, 10:58

cornel dinu ar face bine sa nu mai jigneasca asa aiurea... se vede pe fatza lui ca l-a pedepsit Dumnezeu si el tot nu pricepe?

dora
dora  •  31 Iulie 2018, 08:45

Adevarul e ca este un varf slabut...si pentru asta nu trebuie sa se supere oltenii. La fel de adevarat este ca nici nu prea primeste mingi. Pentru ca cei de la Craiova nu au un conducator de joc. Oltenii au cam luat plasa si cu Cicaldau.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează