FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Craiova reacționează după comunicatul dur al CFR-ului: „Se simt amenințați! Atacă tot timpul”

Craiova și CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1 +14   FOTO
Craiova și CFR Cluj se luptă pentru titlu în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 10:00 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 11:41

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS Universității Craiova, a reacționat după comunicatul postat aseară de CFR Cluj.

„N-are de ce să mă vizeze pe mine comunicatul CFR-ului. Ei au atacat tot timpul. Și după ce am jucat la ei, și după ce am jucat noi cu FCSB.

Atât timp cât ei nu dau un nume concret, Cârțu, Mihai Rotaru, noi n-avem ce să explicăm. Ei vorbesc la general, se pot referi la oricine. Au un stres, acum toată lumea știe.

E comunicatul unui club care se simte amenințat de ceea ce și-au propus și nu realizează. Ce, crezi că sunt primii care fac asta? Îi tratez cu superficialitate, cu indiferență”, a declarat Cârțu, conform digisport.ro.

Cele mai dure idei din comunicatul lui CFR Cluj:

  • „Suntem consternați de caracterul, nesimțirea și ipocrizia unor oameni care acum ceva timp refuzau orice idee de a opri competiția, iar acum apar din 5 în 5 minute și solicită oprirea campionatului. Acești oameni sunt precum hienele care mănâncă din resturile lăsate de către animalele de pradă, după ce acestea s-au îndestulat”
  • „Aceste declarații nu au cum să prevaleze în fața caracterelor adevărate care se călesc prin luptă! Acelora dintre ei care încă mai au asemenea metehne, le spunem că acele timpuri au apus și nu fac altceva decât să cadă singuri în derizoriu”
  • „Am condus acest campionat atâta vreme și am respectat competitorii. Avem dreptul să cerem respect, pentru ceea ce am dovedit pana acum! Opriți-vă! Sunteți penibili! Suntem prea puternici! Nu putem fi doborâți atât de ușor!”

Clasament play-off Liga 1: 

FOTO Cele mai interesante imagini din meciul FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 0-2

+10 FOTO

VIDEO Alexandru Băluță: „Sper să ajung la petrecerea de titlu! Se va închide orașul”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ultimele informații despre focarul din „Ștefan cel Mare”: ce urmează pentru jucătorii depistați pozitiv cu coronavirus

Andrei Chindriș, luat în vizor de Valeriu Iftime: „Atitudine «vedetistă»”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (4)
prazburg1948
prazburg1948  •  21 Iulie 2020, 18:33

Cum asa? Sa vina declaratii de genu' tocmai de la civilizatii Clujeni?

133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  20 Iulie 2020, 14:02

Eu o zic pe direct. De cand a plecat de la CFR Iuliu Muresan discursurile ai comunicatele clubului au coborat tot mai jos si mai jos pana la nivelul cortului sau c-o cină nu umpli burta.

suporterucv
suporterucv  •  20 Iulie 2020, 13:21

CFR-ul sa nu se mai smiorcaie atat si sa zica merci ca vor juca doua ”amicale” cu Botosani si FCSB !! In timp ce Craiova a jucat din greu cu ele !!! Cartu avea dreptate....el a vorbit de inghetarea campionatului, in conditiile in care nu se pot asigura conditii echitabile pentru competitie !! Unii joaca, unii nu joaca, altii joaca mai tarziu cand nu mai conteaza pt ei s.a. Foarte ”interesant” Covidul asta de la Cluj !!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close