FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Căpitan fără vot » Şefii de la Dinamo i-au oferit lui Marius Niculae banderola de căpitan

Marius Niculae este un produs sută la sută al clubului din Ştefan cel Mare
Marius Niculae este un produs sută la sută al clubului din Ştefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 26 februarie 2012 20:02

Marius Niculae va fi noul căpitan al echipei, în detrimentul lui Ionel Dănciulescu, hotărîrea aparţinînd în totalitate şefilor şi băncii tehnice.

Gata, s-au dus vremurile cînd jucătorii îşi alegeau prin bileţele liderul echipei! Sistemul democratic de vot în vestiar s-a sistat. După cantonamentele din această iarnă şi înaintea returului de foc în care Dinamo se luptă pentru event, conducerea a hotărît că trebuie făcută o schimbare în lot.

Noul căpitan al echipei a fost numit Marius Niculae (30 de ani), în locul lui Ionel Dănciulescu (35 de ani), veteranul şi golgeterul all-time al echipei, care a purtat banderola în sezoanele trecute. S-a decis după mai multe discuţii între conducere şi antrenori. Danciu-gol rămîne vicecăpitan şi chiar dacă nimeni din echipă nu contestă decizia, jucătorii sînt deranjaţi că nu au fost consultaţi şi ei. În viziunea şefilor, Niculae are două atuuri:

1. Relaţia dintre el şi suporteri este una strînsă. Marius Niculae participă la toate acţiunile fanilor, chiar sîmbătă fiind prezent la un pub din centrul istoric, unde a primit un tricou special din partea galeriei.

2. A refuzat în această iarnă un contract de 700.000 de dolari pe sezon în China, convins fiind de Cristi Borcea să-şi prelungească actualul angajament. "Banderola e ca o răsplată pentru gestul său de a ajuta Dinamo să cîştige un nou titlu", explică şi apropiaţii fotbalistului.

14 goluri a marcat Marius Niculae în cele 18 partide jucate în acest sezon, în Liga 1, fiind golgeterul campionatului

202 goluri în 469 de meciuri a reuşit Ionel Dănciulescu în Liga 1, în întreaga sa carieră, fiind pe locul secund în topul all-time al golgeterilor, după Dudu Georgescu (252)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Ce transfer au ratat!

Emmanuel Mayuka, atacantul de 21 de ani al Zambiei, proaspătă cîştigătoare a Cupei Africii, care a fost propus în trecut lui Dinamo şi acum joacă la Young Boys, este în vizorul lui Manchester City. "Mayuka poate ajunge la fel de bun ca Eto'o, are calităţi extraordinare din punct de vedere fizic şi tehnic. Am vorbit cu Dinamo în trecut despre el, dar nu s-a concretizat, interesate acum sînt un club din Italia şi Manchester City. În scurt timp, cred că va ajunge la o echipă mare din Europa", a spus Bonetti, fost antrenor al "cîinilor" şi selecţioner al Zambiei.

Un fundaş stînga de 100.000 de euro
Dinamoviştii nu au abandonat ideea achiziţionării unui fundaş stînga. Roş-albii caută un apărător de bandă cu experienţă, însă problema o reprezintă aspectul financiar. "Cîinii" au mandatat mai mulţi agenţi pentru a găsi un fundaş stînga, dar al cărui transfer să nu coste mai mult de 100.000 de euro. Roş-albii au plătit în această iarnă pe transferuri în jur de 700.000 de euro, încasînd tot atît din plecările lui Diabate, Liviu Ganea şi Bakaj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
danijohn
danijohn  •  27 Februarie 2012, 15:59

Forza Marius ,pe National Arena vom fi alaturi de voi !!

yonuts2001
yonuts2001  •  27 Februarie 2012, 14:31

marius merita la fel de mult ca si danciu banderola insa nu e in regula sa hoatarasca conducerea cine are banderola.

1745flo
1745flo  •  27 Februarie 2012, 12:30

asa si trebuia, Danciulescu poa' sa faca cuplu cu Buca la Dinamo2!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează