FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj se amuză pe situația de la FCSB! Ironii și săgeți între rivale cu două etape înainte de final

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 mai 2018 13:34

Iuliu Mureșan se bucură de haosul de la FCSB după înfrângerea cu CSM Poli Iași, scor 0-1. Președintele celor de la CFR chiar îi ia peste picior pe rivalii din lupta la titlu. 

"Și-a întors Dumnezeu puțin fața și către noi, după acele partide în care am fost egalați fie la sfârșit, fie în prelungiri, sunt patru, cinci partide la număr.

Sigur, acum am profitat și de eșecul celor de la FCSB la Iași, despre care multă lume a spus că a fost o mare surpriză, așa că o s-l citez pe Dică care a zis că Iașiul "parcă ar fi luptat pentru luarea titlului, iar FCSB-ul, nu". Și cu asta, Dică a spus tot!", a zis Mureșan ironic la TV Digi Sport. .

...despre certurile de la FCSB: "Steaua a investit și va investi în continuare. Așa că acum apar nemulțumiri, dar la supărare se zic multe. Mie îmi plac acele declarații, pentru că ne motivează și pe noi și îi demobilizează pe ei. Este un ajutor binevenit și pentru asta nu pot decât să le mulțumesc".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
lucghencea
lucghencea  •  11 Mai 2018, 18:46

UEFA va decide ce se va intampla cu S.C. F.C. Fcsb S.A. si chiar ar fi bine de evitat ca anul asta sa castige vreun trofeu ca sa nu-l piarda eventual si pe cel din anul in curs si sa fie si mai mare supararea printre jucatorii ilfoveni si sa nu fie cumva nevoiti dea inapoi eventualele prime de joc si alte stimulente sau vreo excludere din competitiile europene si sa fie si scandal pe la federali si liga . Asta ca sa nu uite de STEAUA Bucuresti si Ghencea si sa retina ca locul din Liga 1 ni s-a luat noua celor din Ghencea inca din 21 februarie 2003 si s-a dus in curtea lor prin actele false NULE cu asociatia F.C.STEAUA care-l primise doar ca drept de utilizare din 1998 de la Clubul STEAUA !

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  11 Mai 2018, 17:19
Postat de ucv1948 pe 11 Mai 2018, 15:40

Vreau sa incurcam fcsb si CFR sa iese campioana ....

Clonatilor , nu vad cum mai puteti voi impiedeca cfr-ul , doar daca vi se adauga in clasament si punctele din cupa .

laurentyu1964
laurentyu1964  •  11 Mai 2018, 16:58
Postat de claudiu.h12 pe 11 Mai 2018, 15:15

Respect Talpan

*** nu ti a spus ca atunci cand esti PROST sa nu postezi ca te faci de ras ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează