FOTBAL  »  Superliga  »  STADION CRAIOVA

Continuă scandalul legat de stadionul din Craiova » Un fost primar și șef de club intervine: "Alo, Curtea de Conturi?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 08:58

Cu doar câteva zile înainte de inagurarea noului "Ion Oblemenco", la Craiova este un întreg scandal, după ce Marcel Popescu a anunțat că CSU  are exclusivitate să folosească stadionul de 60 de milioane de euro timp de 11 ani! (Detalii aici)

Marius Stan, fost conducător la Oțelul și fost primar al orașului Galați, a vorbit și el despre situația stadionului din Craiova și despre contractul făcut între Primărie și CSU Craiova. (Acordul contestat poate fi văzut aici)

”În opinia mea, nu este în regulă. Stadionul, după ce a intrat în patrimoniul Primăriei devine de utilitate publică. Doar printr-o hotărâre de Consiliu Local poți să iei o decizie prin care poţi să permiţi accesul tuturor entităţile fotbalistice. Tuturor, în mod egal. Nu poţi să faci favoruri pentru că legea este aceeaşi pentru toată lumea. Toţi, şi echipa de Liga a 2-a, şi echipa de Liga a 3-a sunt contribuabili. Mi se pare puţin forţată nota.

În mod normal, scoţi la licitaţie managementul acestui obiectiv pentru că trebuie să fie un management care să producă bani. Nu este făcut doar pentru a-l folosi şi atât. Trebuie să producă bani. Şi este nevoie de o firmă specializată care să facă acest lucru. Asta se face prin licitaţie obligatorie. Există o lege clară.

Dacă un cetăţen vrea să închirieze mai mult de 5 metri pătraţi, Primăria trebuie să facă licitaţie pentru acea suprafaţă. Curtea de Conturi are obligaţia să vină să verifice şi să ia măsurile care se impun", a spus Marius Stan la TV Telekom Sport.

Citește și: 

Tolontan despre subiect: "Stadionul din Craiova a fost ”privatizat” încă înainte de inaugurare!"

Reacția lui Mititelu: "E un act fraudulos! E un abuz!"

Iată contractul de asociere! Cât plătește CS U Craiova către Primărie pentru EXCLUSIVITATEA folosirii noii arene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
stefy29
stefy29  •  08 Noiembrie 2017, 23:02
Postat de indolentu pe 08 Noiembrie 2017, 13:36

ba da cine iesti tu ca presedintele nu presedinte cum ai scris pilaf sirbesc marcel popecsu sa ti dea lincuri?

Eugen pandispan spune tu care este suma, ca noi nu avem pile la razgandacul parcel mopescu, ca te credem pe cuvant.

granjan
granjan  •  08 Noiembrie 2017, 17:04

Ma scuzati, ce voiam sa intreb... GSP, si pe noul stadion tot fara acreditare sunteti?

lionforever
lionforever  •  08 Noiembrie 2017, 16:37

Contribuabil ești în momentul când ai platit contribuția nu când dai in judecata pe toată lumea că sa fentezi plata ei .

Vezi toate comentariile (24)
Comentează