FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu găsește vinovați-surpriză la Dinamo: "Au produs apărători fără lovituri de cap, fără să știe să facă marcaj!"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 decembrie 2018 18:00

Cornel Dinu s-a luat din nou de oamenii din conducerea lui Dinamo. Îi apără pe Ionel Dănciulescu, Ionuț Negoiță și Alexandru David, însă îi are în vizor pe cei care conduc centrul de copii și juniori. Nici unii jucători nu au scăpat. 

"Am spus demult, de 2-3 luni, că Dinamo se va lupta pentur retrogradare. Unde nu-i cap, vai de picioare. S-au petrecut niște lucruri incredibile. Degeaba e acuzat exagerat domnul Negoiță. El a încercat niște lucruri. A ajuns la risipa să cheltuiască 130.000 de euro pe lună cu salariile.

Se poate face performanță cu mai puțini bani. Drama lui Dinamo e că nu a știut cu ce oameni să se înconjoare. Ce pretenții să ai când îi ai pe Răduță și Iorga la juniori? Al doilea e și șeful scouterilor. Ce pretenții să ai în situația asta?

Au produs apărători fără lovituri de cap, fără să știe să facă marcaj. Moldoveanu când îi vine mingea pe voleu în careu o trimite spre tabelă. Ce să facem în situația asta? Asta a produs centrul de copii și juniori.

Plus că mai erau băieții ăia. Păi Păun a dat gol din depou, Popescu nu știu pe unde era. Mai sunt câțiva pe acolo, glumele alea de Katsikas, Popovici etc", a zis Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și:

Dănuț Lupu s-a luat de Dănciulescu în direct la TV! Ce i-a reproșat: "Ești fratele meu, dar schimbă tactica! Nu e bună"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
dvd1
dvd1  •  12 Decembrie 2018, 02:23

retrageti echipa din campionat chiar acum. asta e singurul lucru care a mai ramas de facut daca mai e macar o urma de mindrie la dinamo. Anul asta retrogradarea e sigura 100%. Retragerea din campionat e ce trebuie facut de urgenta. Cineva trebuie sa faca asta pina nu e prea tirziu. Etapa viitoare iar infringere la 3-4 goluri diferenta, etapa dupa aia la fel. Retrageti echipa din campionat

172320299858542
Marcel Holota  •  11 Decembrie 2018, 22:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Decembrie 2018, 21:56
Postat de redbuldog pe 11 Decembrie 2018, 21:18

Haloo nea Vinule da cu ce sortiment te-ai servit inainte sa faci acest comentariu!? Daca ai uitat,acesti copilasi ,,antitalente" au luat vreo 4 trofee in ultimii 4 ani,cu diferenta fata de promotiile Viitorului,ca s-au pierdut in anonimat,datorita ,,performantului management" care cam ,,bantuie" la acest club,incepand cu desfintarea echipei a 2- a si continuand cu exilul,talentelor,ramase ,,neslefuite" din motive care desigur nu-ti sunt necunoscute,apoi despre ce vorbim bre nea Cornele..?

Cornel Dinu are dreptate sută la sută. Trofeele alea nu valorează doi bani, dacă tu, centru de copii și juniori, nu poți furniza niciun jucător apt să facă pasul cu succes la echipa mare. Jucătorii produși de Răduță nu au abc-ul fotbalistic. Nu vii la seniori ca să înveți, ca fundaș central, de pildă, să faci marcaj, să sari la cap, să protejezi balonul, să joci la ofsaid, să faci un tackling. Astea trebuie să le știi deja. Nu se poate să nu dai echipei mari nici măcar un fundaș lateral în cinci ani, niciun închizător, niciun vârf autentic. Chiar toți antrenorii care s-au perindat pe la Dinamo în acești ani au fost nebuni și n-au văzut perlele din curtea proprie?! Să fim serioși! Acestea nu au existat. Trofeele la nivelul juniorilor se pot obține în urma unor conjuncturi favorabile, dar măsura valorii o dă pasul făcut la echipa mare. Aici e jale.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează