FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB

Jucătorul de „milioane” de la FCSB l-a „trădat” pe Becali » Vinovat la gol, schimbat la pauză

CS Mioveni - FCSB. Sorin Șerban, modest în prima parte, a fost înlocuit la pauză cu Vali Gheorghe, arma secretă a roș-albaștrilor. Din nou, vicecampioana a apelat în repriza secundă la sistemul 3-5-2.
CS Mioveni - FCSB. Sorin Șerban, modest în prima parte, a fost înlocuit la pauză cu Vali Gheorghe, arma secretă a roș-albaștrilor. Din nou, vicecampioana a apelat în repriza secundă la sistemul 3-5-2.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 21:15 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 21:59

CS Mioveni - FCSB 1-1. Sorin Șerban, modest în prima parte, a fost înlocuit la pauză cu Vali Gheorghe, arma secretă a roș-albaștrilor. Din nou, vicecampioana a apelat în repriza secundă la sistemul 3-5-2.

FCSB a scârțâit în prima repriză și a fost egalată la 1 chiar înainte de pauză. Nesigur pe toată durata partidei, Sorin Șerban l-a faultat în săritură în minutul 44 pe Buziuc, fază din care Mioveni avea să marcheze. „Centralul” Găman i-a acordat și cartonașul galben apărătorului stânga.

Au încălcat legea la CS Mioveni - FCSB » Ce s-a întâmplat în tribune
CS Mioveni - FCSB 1-1
Au încălcat legea la CS Mioveni - FCSB » Ce s-a întâmplat în tribune

CS Mioveni - FCSB. Sorin Șerban, schimbat la pauză

Înlocuitorul lui Radunovic, răcit, și unul dintre preferații lui Becali, Sorin Șerban a fost schimbat la pauză cu jolly-joker-ul Valentin Gheorghe

Astfel, FCSB a trecut din nou de la sistemul 4-3-3 la formula 3-5-2, salvatoare în noul an

  • Cum a început FCSB meciul cu Mioveni: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea, Șerban - Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Ianis Stoica, Oct. Popescu
  • Cum a început FCSB partea a doua: A. Vlad - V. Crețu, Vinicius, I. Cristea - Cordea, Olaru, Edjouma, Fl. Tănase, V. Gheorghe - Ianis Stoica, Oct. Popescu

Nu stăm după Radunovic. De când a venit la noi, nu mai e jucătorul ăla de la Astra. Și atunci joacă ăla care are 20 de ani. O să iau milioane pe Șerban!
Gigi Becali, patron FCSB

Sorin Șerban a absentat mai multe luni în ultima vreme, fiind accidentat.

Cum stau CS Mioveni și FCSB în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dan Petrescu remarcă un tehnician din Liga 1: „E meritul lui, e charismatic și face o treabă excelentă”

De ce a eșuat fotbalistul considerat de Becali peste Pique: „Are o problemă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Februarie 2022, 23:52

jiji n are bani..

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Februarie 2022, 23:50

jiji n are bani..

1690324144614070
Viorel Ignat  •  19 Februarie 2022, 23:47

Atenție toate echipele ,oricum știți tactica fcsb ,este de fapt nici una atac la grămadă toți pe ei la ce o fi și implorat ajutor de la arbitrii !?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează