FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB

CSU CRAIOVA - FCSB // O nouă declarație de colecție, după „mă uit la Trump cu Ding!” » De ce nu a urmărit Corneliu Papură meciul dintre Barcelona și Liverpool

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 mai 2019 17:42

Corneliu Papură, antrenorul celor de la CSU Craiova, e unul dintre cele mai carismatice personaje din fotbalul românesc. Tehnicianul oltean a explicat de ce nu a urmărit semifinala Ligii Campionilor dintre Barcelona și Liverpool.

„Am un program atât de încărcat. Îi ştiu pe toţi de la Steaua, îi visez şi chiar nu mai am putere să stau până la 10 noaptea, când se joacă în Europa. Chiar nu mai am putere fizică să mai stau să urmăresc încă un meci. Mi-ar plăcea, dar efectiv nu am timp. Aş vrea să văd Barcelona cu Liverpool, dar nu mai am puterea fizică să o fac”, a declarat Cornel Papură în conferința de presă care prefațează derby-ul cu FCSB.

Nu e prima declarație inedită

La finalul victoriei cu Sepsi din week-end-ul trecut, scor 1-0, Papură declara: „Nu mă interesează ce fac adversarele. Nici nu cred că mă voi uita la CFR - Viitorul. Mă voi uita la snooker, joacă Judd Trump cu Junhui Ding (n.r. în „optimile” Mondialului)”.

Vezi și: 

EXCLUSIV FCSB și Adrian Stoian reziliază prematur contractul, CFR Cluj și CSU Craiova intră pe fir! » Suma incredibilă câștigată pe minut de jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a mai vrut după doar o repriză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (36)
vendredi13
vendredi13  •  04 Mai 2019, 02:01

Bine că nu se uită la Turul Franței, ori al Italiei. Probabil se uita la City cum se chinuie să ia campionatul. Au niște şeici în spate, nu ca la voi, români verzi. Iar şeicii se implică social, nu sunt veniți de nicăieri. Nu dau trei pungi de făină, nu dau circ. Circul e la noi. Cum naiba să cumpere cineva Liga 1 din afară când sunt prea ocupați cu viaţa lor? Se mai uită şi ei la Messi, la noi hoţia e în floare. Îţi mai vine să pleci de-acasă? La un meci?

239210873112253
Adrian Și Atât  •  03 Mai 2019, 21:58
Postat de observator_federal pe 03 Mai 2019, 21:56

Chiar îmi pare rău de tatăl tău...

Așa și? el nu era PSD ist. El muncea.

observator_federal
observator_federal  •  03 Mai 2019, 21:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Chiar îmi pare rău de tatăl tău...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează