FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Reghe i-a oprit pe jurnaliști în conferință: „Stați, e sub nivelul meu! V-o spun fără jenă”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu a mai dorit să vorbească despre meciul cu CSO Filiași (Liga 3), scor 3-0, din „sferturile” Cupei României.
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu a mai dorit să vorbească despre meciul cu CSO Filiași (Liga 3), scor 3-0, din „sferturile” Cupei României.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 17:54 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 18:08

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, nu a mai dorit să vorbească despre meciul cu CSO Filiași, scor 3-0, din „sferturile” Cupei României.

  • Sepsi, FC Voluntari, CSU Craiova și FC Argeș sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României.
  • Semifinalele, pentru care va fi organizată o tragere la sorți separată, se vor disputa în primăvară. Manșa tur se joacă pe 20 aprilie 2022, returul pe 11 mai.

La conferința de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani din Liga 1 (luni, 20:30), Reghe a refuzat să mai răspundă întrebărilor legate de meciul de aseară, contra formației din Liga 3.

Vine Dan Petrescu la națională? „Am vorbit cu el, știu ce vrea”
SELECȚIONER
Vine Dan Petrescu la națională? „Am vorbit cu el, știu ce vrea”

Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova: „E sub nivelul meu să vorbesc despre meciul cu Filiași”

„Haideți să nu mai discutăm despre meciul cu Filiași. N-aș vrea să continuăm această discuție. Nu avem ce analiza despre meciul de aseară. Era clar să o ne calificăm. O spun fără niciun fel de jenă. Să nu creadă cineva că sunt îngâmfat. 

Era o tragedie dacă nu ne calificam aseară. E sub nivelul meu să mă întrebați despre meciul de aseară. E o diferență mare între noi și ei. Nu mi-a trecut supărarea după meciul cu FCSB (2-3), nu e ușor să treci peste un asemenea meci”, a declarat Reghe la conferință.

Citește mai multe știri despre CSU Craiova:

Universitatea Craiova, sancționată din cauza incidentelor de la derby-ul cu FCSB

Reghe încă e marcat: „M-am enervat cu FCSB pentru tot campionatul!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (15)
potec
potec  •  04 Decembrie 2021, 12:14
Postat de wrx. pe 04 Decembrie 2021, 05:49

Reghe iti dedic melodia "zeu" a lui Spike

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robotucigas
robotucigas  •  04 Decembrie 2021, 11:57
Postat de llocomotivalibera pe 04 Decembrie 2021, 00:37

Fcfcsbeaua a pierdut cu locul 11 din Kazastan

Oameni prosti man. Omul venise de câteva zile ce putea schimba la o echipa pur si simplu in derivă. Eu cred in Reghe, si de aceea am spus ca noi ne batem pentru locul 3 anul ăsta, dar Reghe va vedea ce-i trebuie si ce nu. Deja a implementat un joc frumos. La fcsb s-a investit enorm, si na unele gafe te fac sa pierzi cu fcsb. După mine el a greșit ca a tinut atâția atacanți, dar măcar a incercat sa vedem pe viitor dacă avem nevoie. Cred ca la 1-0 trebuia schimbat sistemul si fcsb nu avea șansa. Fcsb cu jucători din repriza a 2-a nu dau un gol, dar vrând sa dea gol pentru a câștiga au pierdut. Doar idioți spun ceva acolo, cu Argeș sa nu uitam ce a fost. Dă-l dracu de arbitraj ca a fost teroare. Astia cadeauu si nu primea nimic, ii atingea luai galben. Acel arbitru nu ar mai trebui sa antreneze Craiova on viața lui. Au pierdut 3 meciuri pe nedrept, au jucat bine si au pierdut. La mine obiectivul este de a lua locul 3 si cupa. CFR este greu sa mai piardă cu unele echipe din liga întâi. Bisericutele sunt făcute. Craiova va câștiga când mafia iese din fotbal. La Craiova se deranjează, sa recunoaștem ca au investit, dar nu mult. La CFR se vorbește de probleme cu bani iar ei se gândesc sa aducă jucători, fcsb la fel încep sa stopeze investițiile. La Craiova pur si simplu au adus o grămadă fără să ia si ei o decizie impreuna. Cred ca din ultimi 3 ani, 3 jucători din 20 au fost ok. Restul sunt de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  04 Decembrie 2021, 05:49

Reghe iti dedic melodia "zeu" a lui Spike

Vezi toate comentariile (15)
Comentează