FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2

Dan Alexa, bătut de Anamaria Prodan // Laurențiu Reghecampf, o nouă reacție: „Ana și Dan au construit mult împreună! A fost un gest copilăresc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 18:38

Anamaria Prodan Reghecampf l-a lovit pe Dan Alexa după meciul Astra - Botoșani 2-2, iar imaginile au devenit imediat virale.

După ce inițial a spus că nu a văzut faza și că abia a terminat antrenamentul, soțul acesteia, Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl, a fost contactat din nou de reporterii Cancan și a explicat mai pe larg ce crede despre incident.

„Ana este soția mea și o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu și ce vorbesc toți! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea și Dan, din cauza faptului că jucatorii aduși nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă și astfel de lucruri în momentul când vrei să construiești o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România.

Îmi pare rău pentru Dan și familia lui și sper să treacă peste acest incident, eu am încredere în el ca prieten și antrenor, și sper să reușească să facă rezultate bune la Astra.

Ana și Dan au construit mult împreună. Au trecut prin bune și rele și au reușit mereu. Toate trec în viață. Pe Ana o știm toți. O fire rebelă și vulcanică, foarte puternică din toate punctele de vedere”, a spus Reghecampf pentru sursa citată.

VIDEO Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după Astra - Botoșani 2-2 » Motivul e incredibil

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (44)
bigbolo
bigbolo  •  15 Iulie 2019, 08:17

A fost un gest golanesc! Un comportament pe care doar cea mai antipatica femeie din Romania putea sa-l faca.

1drag
1drag  •  14 Iulie 2019, 21:55
Postat de Florin Hogea pe 14 Iulie 2019, 20:59

ce gelozie...ce transferuri...omu nu ia facut jocul la pariuri...a *** pe ea si pe cei pentru care isi pusese vorba ea...ce i atat de greu de inteles...a pierdut meci sigur pe mana lu alexa...ps. la astra nu sunt jucatori impresariati de prodanca...hahahahaaaaa..***

Frate mare dreptate ai cu ceea ce ai scris mai sus. Se stie ca s-a scris prin presa asta mioritica despre domnul regheton ce a facut prin Germania dupa care pe la FC Snagov. Doamna s-a facut impresar tocmai pentru a avea un control mai bun asupra activitatii cu aceste pariuri care au otravit sportul in general. Va dati seama ca botosani a condus cu 2-0 si a fost egalata pana la finalul meciului, cota ca Botosani sa invinga a fost mare prin Israel, Singapore, China si mai stiu ei pe unde..., iar egalatea a stricat ploile doamnei cu aceasta mafie a pariurilor. Poate are de dat din buzunar cate ceva cashcaval inapoi.. Nu va mai pacaliti cu gelozii si alte idei de presa... Alexa e si el parte din aceasta “meserie” ca din cauza asta este impresariat de mop.. e perfect sa ai la mana un antrenor care mai e si fetita pe de alta parte (la croseu a luat ????)

godot
godot  •  14 Iulie 2019, 21:48
Postat de legoolas pe 14 Iulie 2019, 21:03

Intr-adevar, cei doi au construit mult impreuna. Ala mic seamana foarte mult cu Chirurgul :D

:)))))) Tare asta. L-au construit împreună pe Bebeto.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează