FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI

Declarație de război la adresa FCSB: „Dacă îmi doresc ceva, acel lucru e să îi iau campionatul echipei lui Becali!”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 18:10

Înaintea duelului cu Dinamo, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, afirmă că cea mai mare dorință pe care o are este aceea de a învinge FCSB și de a pune capăt speculațiilor.

Context: Reacția războinică a lui Iftime vine după ce Gigi Becali a inflamat spiritele înainte de Dinamo - Botoșani, vorbind despre moldoveni ca despre un club de casă al roș-albaștrilor, care va face totul pentru a-i scoate pe „câini” în decor de pe drumul spre play-off. 

„Chiar acum jumătate de oră am fost până la stadion. I-am spui lui Liviu Ciobotariu că, dacă îmi doresc ceva, acel lucru e să le iau campionatul celor de la FCSB. Să nu mai vorbească nimeni despre tipul ăsta de aranjament. 

Sunt convins că această dreptate va fi arătată cândva. Abia aștept să ajung la acel moment.

Eu îi înțeleg pe dinamoviști când spun asta că FCSB are meciuri ușoare cu noi. Statisticile îi fac să spună asta. Sper să ne calificăm în play-off și să îi batem în ambele meciuri pe FCSB. Atunci nimeni nu mai are nimic de comentat!”, a declarat Iftime la TV Digi Sport.

11 eșecuriși două rezultate de egalitate are FC Botoșani în cele 13 dueluri directe cu FCSB

Vezi și: 

EXCLUSIV „Acum nu mai e Dinamo, se numește altfel!” » Un „câine” de legendă deplânge situația în care a ajuns echipa lui de suflet

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (67)
ray51
ray51  •  15 Februarie 2019, 10:29

D-le Iftime m-as bucura sa aveti dreptate si sa fiti un tip vertical. Deocamdata faptele 'vorbeste': luati intalnirile directe dintre toate echipele moldovenesti cu FCSB (Steaua) si veti remarca infrangeri umilitoare de-a lungul istoriei (Bacau, Galati, Iasi, Suceava, Neamt, Botosani, Vaslui). Asadar nu e vorba de statistica ci de baza de date reala a fotbalului romanesc.

1805328579706816
Cornel Bubau  •  15 Februarie 2019, 09:23
Postat de Danut Ognean pe 14 Februarie 2019, 22:33

ve-ti plange voi fcsb-eii la sfarsitul campionatului cand ve-ti termina pe locul doi sau trei si va fi un nou sezon fara nici un trofeu!ha ha ha

Da' un picut de limbul roman, nu ai de gand sa inveti? Esti agramat profesionist sau numai astazi?

reddogsv
reddogsv  •  15 Februarie 2019, 08:55
Postat de Popa Corneliu pe 15 Februarie 2019, 08:44

Ca sa dovedeasca asta trebuie sa "***" in meciul cu Dinamo asa cum subtil ii indeamna mass-media din Romania! Dl Iftimie a facut si el afaceri cu cine a avut bani si nu a fost in insolventa! Acum ca s-au terminat afacerile, ca romanas ce este, il spurca si se dezice, dar nu spune ca nu a avut echipa sa o bata pe FCSB!

De unde sti tataie ca s-au terminat afacerile? Ele chiar continua cu transferurile mumiilor de la BT pe niste sume colosale raportat la varsta lor.... iar M Roman e ultimul exemplu. L-a luat la schimb cu Golofca, la fel se procedeaza si cu The Future Ovidiu.....da pe unul 1.000.000 ca apoi sa il arunce ca o masea stricata si nasu face figuratie tocmai cand are mai mare nevoie finu.....Ca doar de asta ii e parinte spiritual.... BT are echipa de ani buni ca sa poata bate pe oricine in Liga I , dar ei vor sa-i bata doar pe Dinamo...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează