FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 2-1

DINAMO - CHIAJNA // Mircea Rednic își ține jucătorii în priză: „A trebuit să îi cert puțin”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 22:13

Dinamo s-a impus în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1. Mircea Rednic încearcă să își țină elevii concentrați, în ciuda ratării calificării în play-off.

A trebuit să îi cert puțin, să nu dăm impresia că am venit în play-out să ne plimbăm. Am spus că vreau să fiu judecat după perioada de pregătire, după ce jucătorii noi au un mic timp de acomodare. Am făcut 10 puncte în 5 meciuri.

Chiajna e o echipă incomodă, dificil de jucat contra lor. Au talie, sunt puternici. Am discutat puțin cu Ropotan după meci. Au jucători cu nume, cu calitate, dar încă nu reușesc să construiască o echipă.

Papazoglou e departe cu pregătirea, dar va primi șanse să joace, ca oricare alt jucător”, a declarat Rednic pentru Look TV. 

Vezi și: 

DINAMO - CHIAJNA // FOTO Mattia Montini, transportat de urgență la spital, chiar în timpul meciului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
caminero
caminero  •  02 Martie 2019, 09:30
Postat de fcsbist.de.mic pe 01 Martie 2019, 23:15

Sa ne spuna si cand, si suma si locul unde l-a platit pe Giorgos Koutroubis ca sa se plimbe pe langa minge sa o lase sa intre in poarta.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dal93
dal93  •  01 Martie 2019, 23:54

Alexe și Ropotan au fost cei mai buni de la ei. Dinamo a jucat ca o echipă încropită în grabă, ceea ce și este, în definitiv. Muțiu merită șansă, Zenke e pozitiv în joc, ( a comis-o de vreo două ori), Filip a fost catrastofal aseară, ca și At-Atmane, un meci slab împotriva celei mai slabe echipe din acest modest campionat. Sorescu merită mai mult, cam atât. Trecem la pozii. :))

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  01 Martie 2019, 23:15

Sa ne spuna si cand, si suma si locul unde l-a platit pe Giorgos Koutroubis ca sa se plimbe pe langa minge sa o lase sa intre in poarta.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează