FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andone, interviu pentru GSP.ro: "Rivaldinho e de mare calitate, l-am vrut din vară" » Anunță: "Bumba se antrenează cu noi, mai vin doi mijlocași"

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2017 14:45

Dinamo a bifat astăzi a doua achiziție a iernii, stoperul Claude Dilena, după ce l-a adus săptămâna trecută pe Thaer Bawab. Vezi detalii

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a oferit un interviu în exclusivitate pentru GSP.RO și a anunțat că-și va completa lotul cu doi mijlocași, plus Bumba și vârful brazilian Rivaldinho.

- Ați reușit al doilea transfer al iernii. De ce așa târziu?
- Adi Mutu a vorbit cu Dielna, negociem de la începutul anului. L-am legitimat abia acum din cauza problemelor contractuale cu Sheffield.  

- Cum stă din punct de vedere fizic? Nu a mai jucat de multe luni.
- Astăzi, la antrenament, voi vorbi cu el și voi vedea care e nivelul lui. El a jucat la echipa a doua. Știu că e antrenat. Azi voi afla mai multe și voi vedea cât este de pregătit. Vom face un test. El e un jucător foarte bun.

Aducerea lui Rivaldinho cum vi se pare?
- Eu l-am vrut și în vară. Atunci s-a concretizat transferul lui Nemec și îl aveam și pe Gnohere. Acum a apărut iar această variantă. El are o calitate foarte mare, dar trebuie să vedem cum îl integrăm. Are un joc excelent de cap și o viteză foarte bună. L-am urmărit mult, nu doar o dată. Când ne-a fost propus în această iarnă, am zis că e în regulă și m-am bucurat. Eu zic că va fi un câștig pentru Dinamo pentru că e tânăr.

- Care este situația lui Bumba? 
- În maximum două săptămâni va fi legitimat. El e în programul echipei, se antrenează cu noi. Nu e nicio problemă. Își dorește foarte mult să joace. El a fost unul dintre fotbaliștii tineri talentați ai României. Văd că e foarte serios și îmi place mult. El are concurență, iar asta îmi doresc cel mai mult la echipă, concurență.

- Ce alte transferuri mai plănuiți?
- Mai aducem doi mijlocași. Ambii sunt străini. Din ce am înțeles de la Adi Mutu, unul dintre ei e în regulă. Încă nu e semnat, dar va fi în regulă. Nu dau mai multe detalii. Trebuie să vină în România și să treacă vizita medicală. Cu aceste transferuri se definitivează lotul. Avem și fundași și mă închid și la mijloc. În plus, în atac voi avea 3 variante: Nemec, Rivaldinho și Popa.

Citește și: Lovitura de imagine plănuită de Dinamo prinde contur: fotbalistul vine în această seară la București! » Ce știe să facă atacantul VIDEO 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  06 Februarie 2017, 23:25

esti un mincinos si un mare lingau ba andone !!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  06 Februarie 2017, 20:42
Postat de dinamo_fan pe 06 Februarie 2017, 18:31

apreciez comentariul tau dar hai sa-ti spun ceva. nu e asta problema pe care o are Dinamo acum. problema lui Dinamo este ca in repriza a 2-a cedeaza initiativa si se retrage bagandu-si adversarul in ritm. S-a abordat aceasta tactica inca din etapa 1 cu Astra si a iesit pana la urma, apoi in etapa 2 cu Timisoara si iar a iesit chinuit insa de cele mai multe ori am fost egalati sau chiar invinsi. Am facut acest pas inapoi si cand juca Mevlija, si cand juca Rotariu, Lazar sau Gnohere asa ca nu plecarea acestor individualitati este cauza acestei gafe colective. Cu viitorul in prima repriza tot jucatorii astia erau insa jucau alta tactica si alta abordare a raportului cu adversarul. Daca insisti in aceasi greseala pe care o faci mereu si esti mereu pedepsit cu siguranta problema e la nivel colectiv si nu la nivel individual. Ca un ultim argument, asta a fost si abordarea din Finala cupei cu CFR si atunci jucau si Anton si Rotariu si toti jucatorii care au plecat in ultimul tim de la Dinamo..si la 2-0 acelasi pas inapoi, data posesia adversarului care pana atunci fusese 0 barat. Si deznodamantul il stim.

in toate partidele a fost asta ? in cele doua victorii cu fcsB, 7-2 intr-o singura luna, cu goluri pe final, a fost asa ? in 9-2 cu astra, ambele la giurgiu a fost asa ? nu cumva au rezistat la 2-2 cu om in minus, si nu cumva au dat 3 in prelungiri ? si au mai fost cateva meciuri identice. deci, sunt aceiasi jucatori, amigo. acelasi antrenor. inconstanta vine din lehamitea unora ca rotariu, palic, gnohere, etc.. oameni care jucau pe pofte, nu ca niste adevarati profesionisti. din cauza asta au fost acele rezultate. uneori a fost ghinion, de cateva ori arbitraje ostile, in cateva meciuri jocul a fost slab in totalitate. cand a fost ghinion, de fapt s-a ratat foarte mult si ratarile se razbuna. la ultimul meci: e de vina Ando ca nemec rateaza o ocazie monumentala la 1-0 si nu inchide meciul in minutul 55-56 ? sau hanca, cu doua ratari mari, la 1-0 ambele, una in R 1 una in R 2 ?? la targu mures, ai 1-0 jocul absolut la discretie si nea gnoerika rateaza ca apucatul, si 11 m si luft cu poarta goala, apoi vin doua super executii ale lui muresan, ambele in acelasi meci, ambele in ultimele minute... ce sa mai zicem... dar, nu trebuie scuzat ce am zis eu in comentariul meu : indecizia manageriala in a aduce la timp jucatori noi in locul celor plecati. asta e de neinteles si intolerabil. ps - eu ti-am dat unul din cele 2 like. nu astept reciproca, dar am si eu dreptatea mea.)

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  06 Februarie 2017, 19:06
Postat de tzusti_reloaded pe 06 Februarie 2017, 19:00

TACTIC ALONE E VARZA A LA CLUJ..SARMALE IMPRASTIATE..HEI RUP LA INCEPUT SI...HOPA.. ***..ZICETI VOI O SCHIMBARE INSPIRATA LA..NULITATE.. EL TIPA PE MARGINE..INJURA ..ALEARGA..CE TREBUIE SA FACA NU FACE..***..AFARAAAAA ALONEEEEE

:)))))))))) SI MAI DA SI NISTE DECLARATII DUPA MECIURI DE TE NAUCESTE.. YO DE CAND TIP CA E GRAMADA..DA GRAMADA RAU..SI NUMAI O SCALDA.. EL BA E MULTUMIT..BA VREA JUCATORI..BA ..BA..DA NO BAH MAI DUTI N CEVA DE INCET LA MINTE

Vezi toate comentariile (35)
Comentează