FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii nu-l văd pe Bratu vinovat pentru situația dezastruoasă a lui Dinamo » Pe cine condamnă suporterii

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 12:17

Amenințat cu demiterea după rezultatele extrem de modeste din ultima perioadă, microbiștii nu-l consideră totuși pe Florin Bratu vinovat pentru locul 10 ocupat de Dinamo în clasament după 8 etape.

Într-un sondaj realizat de GSP.ro, la care au participat 6.300 de votanți, peste 60% dintre aceștia consideră că Ionuț Negoiță și conducerea administrativă a echipei sunt principalii vinovați pentru degringolada din "Ștefan cel Mare".

Alți 1.730 de repondenți, mai exact un procent de 28%, îi văd pe jucători responsabili pentru clasarea jenantă a echipei din "Ștefan cel Mare".

În schimb, doar 11% dintre repondenți, adică 680 de oameni, consideră că Florin Bratu e vinovat pentru actuala situație din clasament.

Chiar și așa, Florin Bratu are zilele numărate la Dinamo. "Mitraliera" a primit ultimatum din partea conducerii și e obligat să câștige următorul meci, vineri, în deplasarea de la Iași. 

În birourile din "Ștefan cel Mare" s-ar căuta deja înlocuitor pentru Bratu. Claudiu Niculescu e o soluție la îndemână, mai ales că e liber de contract, însă există și informații conform cărora Anamaria Prodan ar vrea să-l direcționeze pe Dan Alexa, în prezent la Dunărea Călărași, spre Dinamo.

Vezi și: EXCLUSIV Verdict categoric al unui mare dinamovist: "Vă grăbiți! Lăsați-l pe Bratu până la iarnă!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
2036290743290484
Ion Marin  •  19 Septembrie 2018, 16:58

COMENTARII DIN TRECUT. Dinamo , i a scos pe Lupescu, Raducioiu si altii inainte de 1989 , dar l -au avut antrenor pe marele PITI VARGA, maestru al balonului, astazi ce sa inveti de la oameni care lovesc mingea cu coltul mesei?Daca nu se vor aduce jucatori de valoare , si la echipa mare si la copii , ne se va face nimic, adica ceea ce s a facut de 11 ani incoace , zero barat, fie ca au fost BADEA SI BORCEA, doi farsori care au pacalit fotbalul, sau acum NEGOITA.Hagi a adunat toti jucatorii de valoare din toata tara , a facut o selectie riguroasa , nu una de PACALICI, cum s-a facut la Dinamo.Au castigat cu Steaua la 11 m , dar din aia 16 cati au fost pe lista de arbitraj , nu stiu daca vor confirma 2.Veti vedea ca am dreptate.E pacat ca un club de traditie , cu suporteri de exceptie , sa se scalde in aceasta mocirla a rezultatelor proaste de 11 ani incoce.Si asta se datoreaza lipsei de valoare din interiorul clubului , conducatori , antrenori , jucatori SI A UNUI MANAGEMENT DEFECTUOS SAU CHIAR FOARTE PROST, LA CAPITOLUL ORGANIZARE, SELECTIE SI INVESTITII. E DUREROS , pentru noi toti dinamovistii si mai ales pentru noi aia, care am inceput sa iubim Dinamo de cand eram copii , de pe vremea marilor legende dinamoviste , si sa incep cu Sfinxul din Stefan cel Mare- MARELE Cornel Dinu, Lucescu, Dumitrache, Radu Nunveiller si alti magicieni ai fotbalului romanesc. Pariul meu cu Bratu , e ROBERT MOLDOVEANU , care cum se prezinta in momentul de fata , nu va confirma niciodata din po

lobbyone
lobbyone  •  19 Septembrie 2018, 15:34
Postat de tandd pe 19 Septembrie 2018, 14:43

asta am explicat si eu acum cateva zile,n-o fi lotul cine stie ce,dar vrea cineva sa spuna ca platesc salarii mai mari sau au jucatori mai buni alde gaz metan ,sepsi etc care sunt in fata lui dinamo?????nu e lotul cine stie ce,de acord sa te bata cfr sau steaua sa spunem care ofera si salarii si cumpara si jucatori la preturi totusi ciudate ptr campionatul nostru de tot rasul,dar sa te bata gazu si astra acasa asta spune multe si de valoarea antrenorului.

Dap , nu poti sa te bati cu cfr si craiova ca lot/echipa, ai o sansa cu fc fcsb ca sunt abia a 3-a echipa ca valoare in campionat.In rest , ai lot si dai salarii mai mari ca toti.Trebuie sa fii mai sus.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  19 Septembrie 2018, 14:55

Eu o propun ca antrenoare pe Ana-Maria Prodan!După antrenamente, vor fi băieţii storşi ca lămâile, iar Reghe se va putea concentra şi mai mult pe meseria lui!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează