FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 1-3

FCSB - ASTRA 1-3 // Denis Alibec, după „dubla” de senzație: „Le-am arătat că suntem fotbaliști!” + „Nu știu ce au fanii Stelei cu mine”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2019 23:12

Denis Alibec (28 de ani), atacantul celor de la Astra Giurgiu, a fost MVP în partida cu fosta echipă FCSB, în meciul câștigat cu 3-1 (Gnohere '18 / Alibec '30, '60, Enache '90+6).

Alibec, huiduit în momentul în care a fost schimbat spre finalul partidei, a reușit o „dublă” prin care a construit revenirea echipei sale de la 0-1, năucind în multe momente apărarea lui Vintilă.

„Mă bucur că am reușit să marchez, să câștigăm. Din păcate, nu știu ce au suporterii Stelei cu mine. I-am supărat probabil. Totuși, data trecută, când nu am marcat contra lor, mă aplaudau. Acum încep să mă înjure. Așa e românul, nu ai ce să faci.

De ce să fie o revanșă? Noi am jucat, le-am arătat că suntem fotbaliști și asta contează!

Cred că e un loc meritat ocupat de noi (n.a. - locul 2), având în vedere ce am arătat în ultima perioadă. Ne bucurăm că suntem acolo sus, urmează alte patru meciuri grele”, a spus Alibec, la interviul oferit la finalul partidei. 

Citește AICI cronica partidei FCSB - Astra 1-3

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
1663755793951448
Costi Costinel  •  24 Noiembrie 2019, 22:15

Sa-I spuna cineva ... trancalaului de Alibec ca nu esti fotbalist .. daca ai dat si tu un gol !! Esti fotbalist cand castigi campionate , cupe europene !!!

alex_1973
alex_1973  •  24 Noiembrie 2019, 15:29
Postat de Chirea Marius pe 24 Noiembrie 2019, 15:25

Draga Alibec, in primul rand ca si fost o petarda cat ai jucat la noi. Un maimutoi care dadea mereu din maini dar care nu juca nimic. Ai fost capitan pentru ca staful nu mai stia ce sa faca ca sa joci si tu macar un pic. Au incercat si asta. Ai fost o țeapă extrem de scumpa. Cam intelegi tu, sunt sigur! Doar un nebun te-ar vrea inapoi. Tu nu esti capabil sa joci sub presiune. Esti un ifatuat si un labil psihic. Doar la echipe de la tara stralucesti. Deci mosule, tu la noi ai fost "folbalist". Noi credeam ca esti fotbalist.

Cand juca la voi va inghesuiati pt.selfiuri si autografe iar acum il injurati.Tipic chiobanesc.

alex_1973
alex_1973  •  24 Noiembrie 2019, 15:27
Postat de Vasiliu Daniel pe 24 Noiembrie 2019, 02:34

Talpan un Becali fara bani :)) uii ce bucurie ... liga a 4-a :D Clona Politica !!! Suporterii sunt asteptati de maxi taxi .. ii ducem la vot !! uiiii ce bucurie !! Alee Craiova Ale Rapid Ale CSA ale restul echipelor politice :D Cine sare !! Dragnea Sare aleeee !!!! Romanii isi merita Imnul .. Desteapta te Romane !!! cum sa crezi ca o echipa infiintata in 2017 este Steaua din 1947 :)))) cand din 47 pana`n prezent avem FCSB care a continuat sa faca cinste Romaniei si dupa anii 2000 ... noi mereu ne batem la titlu... in schimb restul se schimba.. acum cfr.. anul care vine viitorul , astra ,(poate si...)Craiolguta politica . Acum or sa sarahaterii in capul meu .. ca deh sunt prost... si or sa argumenteze ca gigi e cioban .. prietene gigi becali e patron la steaua .. eu tin cu steau nu cu gigi... si o sa`mi spui ca gigi distruge clubul ca asa falimentam .. raspuns.. prietene sunt banii lui gigi nici o problema daca falimenteaza(talpan poate sa zica asta ) in plus voi sustineti oamenii care au dus numele Stelei in liga a 4-a !!!!!Microbistii aveau un cantec .. si la bine si la rau .... da au fost momente nasoale dar si momenta bune .. cand ieseam toti in pta constitutiei calificari prin europa (ati uitat cand nu mai aveam echipe prin europa .. si ne bucuram de intertoto)Steaua a scos romania in europa dupa 2000 ..in timpul asta, armata si paunestii pregateau Steaua de Faliment !! + ce garantie aveti de persoana care va prelua Steaua !!!

Ti ai uitat pastilele puiule de chioban.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează