FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

FCSB - DINAMO 1-1 // VIDEO Dan Nistor sare în apărarea ultrașilor recalcitranți: „Așa e în derby! Mai aruncă unul o brichetă, dar trebuie să fim bărbați”

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 23:28

Dan Nistor, 31 de ani, le ia apărarea suporterilor dinamoviști care au provocat incidente la derby-ul cu FCSB de sâmbătă seara, încheiat 1-1.  

„Așa e în derby, acesta este fotbalul! Mai aruncă unul cu vreo brichetă, dar trebuie să fim bărbați. Nu cred că fanii au sărit în teren. Dacă au sărit, nu e ok ce au făcut. Noi am avut suporteri la toate meciurile din deplasare de până acum, nu știu ce ați văzut voi. Au fost îmbrăcați în negru. 

Mulțumim suporterilor că ne-au susținut. A fost un meci frumos, păcat că nu am câștigat. Important era să mai câștigăm, contează mai puțin că eu dau pase de gol. Dusan Uhrin ne-a felicitat, i-a plăcut atitudinea noastră”, a spus Nistor, la zona mixtă de pe Arena Națională. 

„Sunt fericit pentru convocarea la națională, cred că o merit și îmi doresc din tot sufletul să joc”  - Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

Incidente la foc automat în Derby de România

Suporterii dinamoviști au ieșit în evidență în mod negativ pe durata meciului, când au provocat întreruperea meciului din cauza scandărilor rasiste și xenofobe. Problemele au continuat și la finalul partidei, ultrașii din PCH fiind implicați într-un scandal cu fanii adverși și cu forțele de ordine chiar pe gazon

Vezi și: 

FCSB - DINAMO 1-1 // Gigi Becali, doi remarcați după remiza spectaculoasă cu Dinamo + ce l-a nemulțumit în echipa sa: „Asta e o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
 •  06 Octombrie 2019, 13:03

Arianul lustruit florinel un haretmatician de geniu a aplaudat zeflemitor. A invatat fonfleurile de la ciobanul ghebos. Pe urma e de vina numai Dinamo!!?

 •  06 Octombrie 2019, 13:01

Fara PCH fotbalul ar fi doar o mare si puturoasa brânză gigista.

hotcocoa
hotcocoa  •  06 Octombrie 2019, 10:39

Superba poza! *** arunca cu scandari rasiste si xenofobe catre Florinel. Superba romanie, tara de ***! Pacat ca nu a mai fost vreun meeting PSD in timpul meciului, *** ar fi fost chemati acolo, nu erau pe stadion...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează