FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 1-2

FCSB - VIITORUL 1-2 // Ilie Dumitrescu critică strategia lui Gigi Becali: „Nu poți să faci performanță așa! Asta e marea problemă”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 17:39

Ilie Dumitrescu, fostul internațional român, a lăsat să se înțeleagă că FCSB este sabotată chiar de patronul Gigi Becali, care se implică constant în alcătuirea echipei și în schimbările din timpul partidelor.

  • FCSB a pierdut luni, 1-2 cu Viitorul, și a căzut pe locul 3, la 5 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Marea problemă la FCSB, fosta Steaua, este că nu este cristalizat un prim «11». Jucătorii ăștia mai joacă și sub presiunea că o schimbare se va face mai repede, adică la pauză”, a explicat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport 1.

Fostul antrenor al „roș-albaștrilor” a comparat situația de la FCSB cu cea de la rivalele CS U Craiova și CFR Cluj, unde jucătorii nu sunt timorați de implicarea patronului în alcătuirea echipei și au o constanță în evoluții.

„La Craiova, la fiecare meci se face o schimbare la pauză. Dar sunt 9-10 jucători care evoluează constant. Formula este aceeași. La CFR, sunt 8-9 jucători care n-au niciun stres că vor fi schimbați la pauză indiferent de felul în care joacă.

La FCSB, trebuie să se înțeleagă că fără relații de joc, automatisme, omogenintate, nu poți să faci performanță. Uite, Coman a făcut un meci foarte bun. Dacă etapa viitoare nu o mai face, următorul meci e rezervă. 

La fel se întâmplă și în cazul lui Matei sau al lui Olimpiu Moruțan, care ieri a fost foarte inteligent în joc și a fost schimbat. Sunt lucruri care dau de gândit”.

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO Extravaganță și viață de lux » Cine e Claudiu Belu, noul transfer al FCSB: superbolizi, ceasuri scumpe și vacanțe exotice: „Bilzerian din Giurgiu”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
zagna
zagna  •  12 Martie 2019, 20:06

..."Moruțan, care ieri a fost foarte inteligent în joc"... Scuza-ma Ilie, cred ca ai vrut sa scri: ABSENT IN JOC...

mosvasile
mosvasile  •  12 Martie 2019, 19:38

Dimpotriva,tinerii sunt fortati sa joace,iar ei nu duc decat o repriza!Becali a declarat-nu odata-ca el este in primul rand om de afaceri, iar echipa de fotbal o considera tot o afacere!Vrea sa ia si titlul de campioana pentru echipa sa, dar in acelasi timp ii forteaza si pe tinerii pe care i-a cumparat de la Viitorul,de la UTA si de la Botosani!Ca sa le creasca cota si sa-i vanda!Si s-a vazut- de atatea ori-ca tinerii aia nu duc decat o repriza!Iar fara jucatori experimentati-ca Pintilii...e greu!Si atunci?

fcsbist_din_2003
fcsbist_din_2003  •  12 Martie 2019, 19:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close