FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - BOTOȘANI 1-1

Finanțatorul lui FC Botoșani își face praf jucătorii după ce i-a trimis cu trenul la Severin: "Eu nu cred în oboseală! Să le pun stewardese? Să-i gâdil în tălpi?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 22:51

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost foarte nemulțumit de evoluția echipei sale, după ce formația antrenată de Leo Grozavu a fost egalată la ultima fază a meciului cu Pandurii (1-1).

"Eu nu cred în oboseală. Cred în incompetență, a tuturor. În afară de portar și de Golofca, sunt incompetenți cu toții. Nu poți să faci egal. În felul ăsta n-avem nicio șansă la Timișoara, cu oamenii ăia.

Ce să le fac? Să le pun stewardese? Să-i gâdil în tălpi? Ce să le fac să bată o echipă ca Pandurii? Când am avut două penalty-uri și ocazii singur cu portarul", a declarat Iftime la TV Digi Sport.

La finalul meciului cu Pandurii, fotbaliștii botoșăneni au acuzat oboseala, după ce au fost nevoiți să facă jumătate de drum până la Severin cu trenul și restul cu autocarul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
risc_mix
risc_mix  •  22 Aprilie 2017, 15:41

La asa patroni,asa echipe.La asa ecghipe,asa campionat.Cred ca Romania are cel mai slab campionat din Europa.Am inceput sa-i regret pe derbedeii Copos,M,Iancu,Mititelu,Penescu,etc.Aia macar bagau bani si aduceau jucatori valorosi,iar campionatul era unul bun.

983732924972315
Soos Vilmos  •  22 Aprilie 2017, 12:53

Mitocania este o boala de care nu te lecuiste bogatia.

749913671784643
Razvan Marcel  •  22 Aprilie 2017, 01:00

Problemele sunt la unii jucatori,au ramas cu gandul ala Pasti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează