FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 29 NOIEMBRIE, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK, TVR 1

FOTO Gigi Becali îi va ierta toate driblingurile ratate » Gest superb al lui Muniru la sfîrșit de an

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2016 17:04

Sulley Muniru l-a supărat în cîteva rînduri pe patronul Stelei în acest sezon, însă își va spăla toate păcatele după ce Gigi Becali va vedea aceste imagini, publicate de Ghana Soccernet.

Muniru s-a întors în Ghana unde își petrece vacanța și a făcut un gest superb. Mijlocașul Stelei a mers la un orfelinat din Kasoa, unde a donat mai multe alimente.

Copiii s-au bucurat din plin de cadouri, dar și de prezența jucătorului. ”Cel mai frumos mod în care poți încheia un an este alături de aceși copii minunați”, a mărturisit Muniru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
hodoni
hodoni  •  02 Ianuarie 2016, 17:28

Gigi Becali , fa si tu un gest de omenie ...cel mai bun mijlocas pe care l-a avut Steaua , ma refer la Ioan Lita Dumitru , trece prin clipe grele , fiind internat in spital cu o boala foarte grava ...ajuta-l pe Lita .

dumiwow
dumiwow  •  01 Ianuarie 2016, 20:46

Bravo lui....nu pe multi ii vezi sa ii lase inima si buzunarul sa faca astfel de gesturi.

898801196860231
Bicazan Calin  •  01 Ianuarie 2016, 19:59

Toata stima!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează