FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 2-3

FOTO + VIDEO Chiajna, "kriptonita" lui Dinamo » Fosta echipă a lui Miriuță i-a stricat debutul în "Ștefan cel Mare" noului antrenor dinamovist

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +11   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 16:26

Vasile Miriuță a pierdut primul meci disputat în "Ștefan cel Mare" în calitate de antrenor principal la Dinamo, scor 2-3 chiar în fața fostei sale echipe, Concordia Chiajna. Partida ar fi trebuit să se dispute săptămâna trecută, însă a fost amânată din cauza unei avertizări meteo (detalii AICI).

Dinamoviștii au deschis scorul după 12 minute, când Salomao a pătruns pe flancul stâng și a centrat în careu, de unde Rivaldinho a reluat în poarta lui Bălgrădean.

Ilfovenii nu au cedat și au restabilit egalitatea în minutul 30, când Batin a profitat de o pasă greșită trimisă de Romera în propria jumătate, a recuperat, iar apoi a pătruns în careu și a marcat cu un șut la colțul lung.

Dinamoviștii au forțat în atac în ultimele minute ale primei părți, dar Nemec și Hanca au ratat două ocazii importante de a-i aduce din nou în avantaj pe "câini".

Imediat după pauză, căpitanul Paul Anton a punctat pentru Dinamo, profitând de faptul că a fost lăsat fără marcaj în careu, la un corner executat de Hanca.

Finalul de meci a aparținut însă oaspeților, care au punctat de două ori în ultima jumătate de oră, pentru a obține al patrulea succes din ultimele cinci meciuri cu Dinamo.

Mai întâi Bumba, fotbalistul de care "câinii" s-au despărțit în vară, a marcat golul meciului, cu un șut spectaculos din afara careului, pentru ca Batin să reușească "dubla" cu mai puțin de 10 minute înainte de final și să stabilească scorul final.

liveTEXT Dinamo - Chiajna 2-3
Au marcat:
Rivaldinho '12, Anton '57 / Batin '30, '83, Bumba '64 -  VIDEO

Echipe de start:

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip - Mahlanagu, Anton - Hanca, Rivaldinho, Salomao - Nemec
Rezerve: Brănescu, Bokila, Oliva, Şerban, Nascimento, Longher
Antrenor: Vasile Miriuţă

Chiajna: Bălgrădean – Albu, A.Marc, Manasse, Fota – Bucşa, Deaconu – Bumba, Grădinaru, Bawab – Batin
Rezerve: Caparco, Babici, Răsdan, Cristescu, Dobrosavlevici, Pena, Marin
Antrenor: Ion Moldovan

Arbitru: Cătălin Popa
Asistenţi: George Neacşu, Gabriel Stroe

 
 

 

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (270)
andrei.f
andrei.f  •  28 Septembrie 2017, 13:40

Stia ce stia LPF atunci cand a lasat pe dinam0 sa joace la o saptamana iar pe steaua a planificat-o sa joace la la trei zile, desi, meciul trebuia jucat in 48 de ore. Numai ca a trebuit sa joace la trei zile cu Chiajna si *** aia le-au dat batuta in groapa !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  28 Septembrie 2017, 06:10

Coane, recunosc ca m-ai dat gata cu asta! Am citit multe speculații despre mine, insa asta e de Cartea Recordurilor! :-)))) lucrurile sunt atat de hilare in ce afirmi ca pur si simplu nu are rost sa polemizez, insa tu ai dreptatea ta de becalist la final, doar ca e fix pe dos, in hârtia asta de sport (cica!) a hiperbolizat tot ce tine de jjjijji si minimalizat sau chiar desființat restul, dar mai ales Steaua si cei care ii pun tălpi ciobanului (vezi articolul in care scot fcsb pe primul loc daca nu furau arbitrii). In ce priveste numarul de spectatori nu vad ce dezinformez?! Nu am spus decat ca putem număra spectatorii folosind clipurile de pe YouTube. Vecinul fcsbist s-a mirat si el cum au avut aia nesimtirea sa spuna ca erau 4500 de oameni la meci cand practic batea vantul prin tribune. A zis ca erau undeva intre 800 si maxim, maxim 1500 oricat de subiectiv ar fi fost. Omul e degajat, el a ales sa tina cu tur ma mai mult pt ca fcsb e singura echipa care ajunge in Europa iar proiectul Steaua e inca departe, insa suntem prieteni de peste 30 de ani, am mers la zeci de meciuri impreuna in perioada de glorie a Stelei deci n-avea absolut niciun motiv sa ma minta. Insa repet, se vede in imaginile video realitatea, voi chiar ati reusit sa numărați acolo macar 3000 de oameni?! Hai sa fim serioși ....

zecs93
zecs93  •  28 Septembrie 2017, 01:12

Eu vreau sa-l vad pe ochiosu ala de steauaforever1986 care era convins ca Dinamo va castiga azi si cum sunt cele 2 conduceri ale lui Dinamo si a chiajnei bune prietene si ca ne vor lasa sa batem, asa e, de 5 meciuri tot ne lasa !!! Asa specialisti se misuna peste tot in fotbal !!!

Vezi toate comentariile (270)
Comentează