FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, ironic la adresa lui Ciprian Marica și a lui Daniel Niculae! Atac direct la CSA: „Îi aștept în Liga a 3-a”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 20:47

Gigi Becali a glumit pe seama lui Ciprian Marica (patron la Farul) și a lui Daniel Niculae (ex-jucător și ex-președinte la Rapid).

Clinceniul (n.r. echipă condusă de nepotul lui Becali, Vasile Geambazi) nu consumă mai mulți bani decât Farul. La sume egale își spune cuvântul priceperea. Să vedem cine e mai priceput, Ciprian”, i-a zis Gigi Becali lui Marica la TV Digi Sport.

Fostul internațional s-a rezumat să-i ceară lui Gigi Becali să se compare din sezonul următor, iar finanțorul FCSB a replicat: „Ok, din vară discutăm. Dar la anul Clinceniul este deja în Liga 1, nu știu dacă mai discutăm”.

Apoi, Becali s-a luat și de Daniel Niculae, prezent și el în studio, dar și de CSA Steaua: „Mi-e milă de voi și vă las să promovați în Liga a 2-a (n.r. face referire la competiția Rapid - FCSB 2). Țin la tine, la Pancu. Sunteți inimoși. Ați făcut treabă fără bani. Dar, dacă îmi pun ambiția, bag bani în FCSB 2 și nu intrați în Liga a 2-a. Însă eu vă vreau. Eu rămân în Liga a 3-a pentru că-i vreau la anul pe CSA. Vreau să-i țin încă un an în Divizia C, că-i mai frumos acolo”.

Citește și:

Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Superliga
Alex Chipciu are cale liberă spre FCSB! » Curățenie totală la U Cluj: „Trebuie să lupte, nu să stea la căldurică!”
Corvinul a făcut primul transfer al verii! » Fotbalistul cu care hunedorenii vor ataca preliminariile europene
Liga 2
Corvinul a făcut primul transfer al verii! » Fotbalistul cu care hunedorenii vor ataca preliminariile europene
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan
Handbal
Doliu în handbalul românesc. S-a stins din viață dublul campion mondial Ștefan Birtalan

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (35)
sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  24 Ianuarie 2019, 00:48

Face ce face acest cuvios si tot se leaga de Steaua. Pai daca tu esti atat de credincios , de evlavios, ce treaba mai ai cu Steaua ? In Biblie spune sa faci rau, sa te razbuni ? Si mai bine, daca Steaua armatei nu e Steaua, ce treaba mai ai cu ei ? De unde atata patima ? Sau poate simti pericolul ? Stii ca balanta justitiei te-a lovit in crestet , si deci, ai un tremur . O spaima . Da, se va pronunta si prejudiciul. Da, palmaresul va fi definitiv si irevocabil in curtea csa steaua. Da, se va demonstra ca esti un fariseu. Iata ca mergand pe aceste ipoteze, se explica astfel punct cu punct, fiecare actiune pe care o face gheorghe jijel becali.

para.para
para.para  •  24 Ianuarie 2019, 01:08
Postat de catalynn pe 24 Ianuarie 2019, 00:57

Ne-a jjjijji te-a lamurit: Academica Clinceni va fi din sezonul urmator in L1! :-))) Evident, in locul Fc fcsb, deci tu din toamna o sa spui tuturor amicilor tai, la fel de Einstein ca si tine, ca Academica Clinceni este adevarata Steaua, continuatoarea "traditiilor glorioase" :-)))) Io rad inca de pe acum! :-)))))

Atat el cat si astia de ambaleaza peste la hartia asta, o sa se declare clincenari de mici.

sebastian.vettel
sebastian.vettel  •  24 Ianuarie 2019, 02:00
Postat de Abigail Laslas pe 24 Ianuarie 2019, 01:25

Ba saracie, meri cu maneaua la alta masa, aici e hard rock cafe

Esti mai sec decat un pahar de gin tonic triple sec :)))) *** prost....argumentele sunt inutile. ***. Continui sa fii nerusinat in prostia ta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează