FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali nu se oprește! Oferta pe care a făcut-o pentru "un Verratti": "350.000 de euro, Daniel Benzar împrumut și 10% din viitorul transfer"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 octombrie 2018 12:25

Gigi Becali a anunțat că l-a ofertat pe Andrei Ivan și că a înaintat și o ofertă pentru Darius Olaru, fotbalistul celor de la Gaz Metan. A venit răspunsul și pentru acesta, unul neașteptat din partea conducerii medieșenilor. 

"Pentru Darius Olaru am făcut ieri ofertă de 350.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer. Plus Daniel Benzar împrumut. Și le-am zis că îl las pe Olaru până la iarnă acolo.Daniel Benzar cred că e mai bun pe acel post, dar pe Olaru îl vreau pentru alt post.

Mi-au zis însă că ei vând numai în străinătate și le-am zis să fie sănătoși. Dacă încearcă să scoată mai mulți bani de la mine, atunci să mi-l dea împrumut, să văd dacă poate face față băiatul, altfel nu.

Eu vreau ca Olaru să fie mijlocaș central, pentru că acolo am nevoie de om. Eu vreau acolo un jucător în genul lui Veratti, care deposedează, care urcă și dă la poartă", a zis Becali la ProX. 

1 gol și două pase
a reușit Olaru în acest sezon în care a strâns 10 prezențe la Gaz Metan 

500.000 €este cota lui Darius Olaru pe transfermarkt 

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Gigi Becali, anunț de ultimă oră! Ofertă de 1,8 milioane de euro pentru un atacant: "Haideți să vi-l spun! Pe el îl iau"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mosvasile
mosvasile  •  04 Octombrie 2018, 15:33

Nu am observat nimic deosebit la Olaru!A,da!Ca mereu e schimbat inainte de terminarea meciului!

bazinga
bazinga  •  04 Octombrie 2018, 15:05

Degeaba,Gigica....tot locul 2 este al tau!Nimeni nu ti-l ia niciodata!!!

1794361443917169
Pedro Ratatouillsson  •  04 Octombrie 2018, 13:28

Nea Gigi, uite aici un jucător de viitor. Român,educat în Suedia. 16 ani https://www.youtube.com/channel/UC9jLfGc00XLbPnKOzyxOyug

Vezi toate comentariile (5)
Comentează