FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Giovanni Becali a confirmat! FCSB a primit oferte importante pentru un titular. Toate detaliile

Ștefan Târnovanu, portarul celor de la FCSB.
FOTO: Imago Images
Ștefan Târnovanu, portarul celor de la FCSB. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 12:16 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 17:08

Giovanni Becali (70 de ani) a confirmat că FCSB a primit în această vară oferte importante pentru portarul titular al vicecampioanei României, Ștefan Târnovanu (22 de ani). 

Giovanni Becali: „Au fost scouteri care au venit, au făcut”

Cunoscutul agent de jucători a confirmat că pe adresa FCSB au venit oferte bune pentru portarul născut la Iași, în jur de 4-5 milioane de euro. 

Târnovanu joacă meci de meci, Târnovanu... s-au învârtit câteva milioane bune, timp de vreo 10 zile. Au fost scouteri care au venit, au făcut... în sfârşit, sume mari pentru un portar, patru-cinci milioane

- Giovanni Becali, pentru Orange Sport

Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Nu am văzut niciodată un selecționer care să se roage de toată lumea să rămână la națională”
Echipa națională
Basarab Panduru l-a criticat pe Edi Iordănescu: „Nu am văzut niciodată un selecționer care să se roage de toată lumea să rămână la națională”

Giovanni Becali: „Eu cred că la 2,5 milioane se putea închide un transfer”

Giovanni Becali a mai declarat că, în opinia sa, o plecare a lui Ștefan Târnovanu de la FCSB se putea încheia în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro. De asemenea, agentul a mai spus că goalkeeper-ul mai are de corectat ieșirile din poartă, care pot fi însă reglate. 

Eu cred că la 2,5 milioane se putea închide un transfer pozitiv pentru el, cu nişte procente, pentru că Târnovanu are corp de portar, are alură de portar.

Are un corp zici că e mai întâi fotomodel şi după aia portar. Nu am văzut portar atât de bine format, de jos în sus. Mai are nişte corecturi pe la ieşirile în careu, dar se pot regla

- Giovanni Becali, pentru sursa citată

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pentru Târnovanu

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (64 de ani) a anunțat că în decursul verii a primit o ofertă de 5 milioane de euro în schimbul tânărului portar. În cele din urmă, transferul nu s-a concretizat.

Am și ofertă de 5 milioane pentru Târnovanu. Au zis prima dată că dau 2 milioane, după trei zile m-au întrebat dacă îl dau pe 5 milioane. Sunt două echipe care îl vor, una din Portugalia și una din Franța.

Domnule, vin să negocieze la 5 milioane de euro. Dacă am 5 milioane, mă mai interesează cine apără în locul lui? Mă duc eu în poartă! E adevărat, e portar de viitor, dar sunt 5 milioane. Nu pot nici eu să rezist

- Gigi Becali

Ștefan Târnovanu, 17 apariții în actuala stagiune

Tânărul portar a bifat 17 apariții în tricoul celor de la FCSB, în acest sezon. A încasat în total 24 de goluri, reușind să mențină poarta intactă în numai 3 rânduri. 

32de apariții a bifat Târnovanu în tricoul celor de la FCSB în carieră

700.000de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu, potrivit Transfermarkt.com.

Bogdan Apostu despre portarii echipei naționale. Oferta pe Târnovanu și situația lui Horațiu Moldovan: „Sunt bani importanți pentru Liga 1”

Citește și alte articole despre Liga 1:

Situație incredibilă în Liga 1 » Un sfert de echipe și-au schimbat antrenorii deja, alții sunt aproape de demitere, în timp ce pe unii îi mai salvează doar clauzele

MM Stoica îl distruge pe Tavi Popescu: „A pierdut echipa, nu mă mai rog de el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cobra
cobra  •  25 Septembrie 2022, 08:00

Daca acest lucru il spunea Victor Becali, era de crezut..dar cand vorbeste Giovanni.... baloane de sapun..... !

81mada
81mada  •  24 Septembrie 2022, 21:12

Cum suna asta, ai venit, ai facut! Ce au facut?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează