FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

VIDEO Giovanni Becali îl jignește și amenință pe Cornel Dinu: „E Satana! Dacă nu închide gura aia spurcată o să spun lucruri care nu-i convin”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 12:00

Ioan Becali, unul dintre oamenii de fotbal cu care Cornel Dinu a avut mai multe dispute, a reacționat dur după ce a văzut clipul în care „Mister” înjura foști jucători de la Dinamo.

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

Fostul impresar a avut un discurs acid la adresa lui Cornel Dinu, pe care l-a jignit și pe care l-a amenințat că va face mai multe dezvăluiri despre el.

„Mă aștept la orice de la Cornel Dinu. Filmare asta e nimic pe lângă ce a făcut el la viața lui. Asta e nimic pe lângă ce a spus. Ăsta este acel Cornel Dinu care vrăjește cu acele cuvinte frumoase și cu cultura lui. Ați văzut ce cultură are.

Asta (n.r înjurăturile lui Dinu) era de mine, pentru că nu am nici liceu. El are 2-3 facultăți! Asta e nimic pe lângă ce știu eu, e floare la ureche. E diavol, e Satana. I-a trădat pe toți. A vorbit urât și despre mine. Aș putea face 1.000 de cărți despre el! Hristo Stoichkov a vrut să îl dea în judecată. Eu i-am zis că nu are importanță, că e nimeni ca să îl dea în judecată. 

Nu aveam nicio relație cu el. Ce era el la Dinamo? Era antrenor. Ce treabă aveam eu cu un antrenor? Nu credeți ce spune Dinu. Dacă nu își bagă mințile în cap și nu își închide gura aia spurcată, atunci eu mă angajez să spun lucruri care nu o să îi convină”, a declarat Ioan Becali la Prosport.

Scandal și în 2019

Becali și cu Dinu au avut un conflict și în 2019, după ultima carte scrisă de Cornel Dinu, „Misterele lui Mister”. În romanul autobiografic lansat pe 2 iunie anul acesta, Cornel Dinu povestește un episod din 1991, când naționala României juca un meci cu Bulgaria în grupa 2 preliminară a Europeanului. Naționala noastră avea nevoie de o victorie pentru calificarea la turneul final, oricare în afară de 1-0, iar Cornel Dinu susține că Giovanni Becali ar fi facilitat relația cu bulgarii prin Hristo Stoivcikov, fotbalist care era impresariat chiar de frații Becali.  

în octombrie 2019,  Becali l-a sunat pe Cornel Dinu pe care l-ar fi înjurat minute bune, scria Fanatik. „Nenorocitule”, „Unealtă a răului”, „Numai nenorociri faci”, „Te hrănești numai din minciuni”, „Asasinule”, „L-ai omorât pe Albanezu’, n-am uitat…”, „Criminalule” ar fi câteva dintre apelativele pe care Ioan Becali le-ar fi folosit la adresa lui „Mister”.  Becali a anunțat că-l va de în judecată pe Dinu.

„M-a înjurat trei minute fără să se oprească. L-am lăsat să răsufle și i-am zis duios: «De ce te-ai supărat, Giovani? Păi eu te-am lăudat, nu te-am criticat! N-ai înțeles nimic! A fost singura dată când ai vrut și tu să faci un bine pentru țara asta pe care ai furat-o toată viața ta… Puneai și tu umărul la ceva constructiv… Eu, de fapt, te-am lăudat!»”
Cornel Dinu, în 2019, despre Ioan Becali

VIDEO. Derapaj al lui Cornel Dinu: „„Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”
- Cornel Dinu 

Citește mai multe știri legate de scandalul provocat de Cornel Dinu: 

Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

EXCLUSIV Ioan Andone, prima reacție după înjurăturile vulgare ale lui Cornel Dinu: „Eu n-am fost la băutură cu el. E ceva... Doamne, ferește!”

Țețe” Moraru, vizibil deranjat de jignirile lui Cornel Dinu: „Îmi este rușine de cei din familia mea pentru vorbele spuse de acest om”

S-a aflat cine l-a filmat pe Cornel Dinu în timp ce înjura gloriile lui Dinamo » Reacția „Procurorului”: „Vine din când în când printre fotbaliști”

Cornel Dinu a vorbit cu fotbaliștii pe care i-a înjurat în video-ul devenit viral » Ce au transmis aceștia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dd.x
dd.x  •  26 Mai 2020, 19:03

FIȚÚICĂ ~ci f. fam. 1) Bucată mică de hârtie cu însemnări. MINCINÓS ~oásă (~óși, ~oáse) și substantival 1) Care spune minciuni; care induce în eroare; amăgitor. IUBITÓR ~oáre (~óri, ~oáre) Care iubește. DE1 conj. PUȘCĂRIÁȘ, pușcăriași, s. m. Cel care este (sau a fost) deținut într-o pușcărie, într-un penitenciar;

dd.x
dd.x  •  25 Mai 2020, 20:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nealiniatul
nealiniatul  •  25 Mai 2020, 07:02

De asta nu am avut rezultate . Fotbalistul roman trebuia sa fie un smecher si un golan. Nu erai asa nu te acceptau restul. Dinu este doar un fost fotbalist (golan) mai inteligent decit restul. Nu este vreun academician. Totusi , a fost ministru.. cam ciudat, golan ministru. Mircea Lucescu a trait printre golani dar a nu a fost si el golan. De asta a si avut succes afara. Nea Imi Enei la fel. Iordanescu a avut noroc de o generatie de exceptie, nici el nu a fost chiar golan, dar pe aproape.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează