FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi despre Mitriță și Stanciu: „Mie mi-a plăcut performanța, e decizia lor”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 21:41

Ianis Hagi (20 e ani) vrea să aibă un traseu diferit față de cel al lui Alexandru Mitriță, plecat la New York City, și Nicolae Stanciu, transferat în Arabia Saudită.

„Mie mi-a plăcut performanţa. Întotdeauna mi-a plăcut să câştig, încă de mic. Aşa am fost crescut. Acum, ce îmi va rezerva viitorul, nu ştiu, vom vedea. Am crescut cu mentalitate de învingători, mereu să abordăm orice meci, orice competiţie la victorie şi la primul loc.

Acum, fiecare ia propria decizie. Mă bucur pentru cei care au ajuns acolo, înseamnă că a fost cea mai bună decizie pentru ei. Fiecare are dreptul să ia o decizie personală, e viaţa lor. Nu poţi să judeci o altă persoană când ia o decizie. Este viaţa fiecăruia şi fiecare face ce crede că e mai bine.

Eu vreau să muncesc, după aceea, când voi face pasul, în şase luni, un an sau chiar mai încolo, contează să iau cea mai bună decizie pentru mine şi să merg să joc”, a declarat Hagi conform TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

Gică Hagi are probleme de lot înaintea meciului cu Astra! 4 absențe importante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sharpe
sharpe  •  08 Februarie 2019, 11:16

Dacă o spune Hagi-tatăl e credibil, dar când o spui tu, cel care s-a născut cu milioane în cont și un nume greu, este doar imaturitate sau prostie...

firaldo
firaldo  •  08 Februarie 2019, 10:39

Se pare ca tatăl tău nu te-a invatat respectul față de foștii colegi.Totusi simularile,aroganța și individualismul nu sunt performante.

godot
godot  •  08 Februarie 2019, 08:48

Ti-a placut performanța, de aia după 2 ani în care nu ai reusit nimic ai plecat din Serie A ca sa te întorci în periferia Europei, fix la echipă lui tăticule. Ce-ți spune tăticul despre tine nu reprezintă ce esti si ce ai facut, ci doar ce ar fi vrut tăticul sa fii.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează