FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

În conflict cu toată lumea, Mircea Lucescu îi ridică statuie lui Gheorghe Hagi: „Mă simt împlinit prin ceea ce face Hagi, să ne închinăm la astfel de oameni!”

Mircea Lucescu și Gheorghe Hagi
Mircea Lucescu și Gheorghe Hagi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 23:26

Mircea Lucescu, 73 de ani, i-a atacat pe Ladislau Bölöni și Mircea Rednic, dar vorbește la superlativ despre Gheorghe Hagi, antrenorul de la Viitorul. 

„Dacă această generație (n.r - naționala U21) are rezultate la EURO și mai departe, atunci da, putem să spunem că Hagi a făcut ce am făcut eu în '84 (n.r- pe vremea când era selecționer). Eu în '84 am schimbat total!

Hagi a făcut același lucru. Întotdeauna a spus «Fac ceea ce a făcut și nea Mircea». Recunoștința pe care el mi-o acordă este extraordinară. Adică mă simt împlinit eu prin ceea ce face Gică. Datorită lui, din punct de vedere al creșterii, al promovării, al tuturor lucrurilor extraordinare pe care le face, mă simt împlinit.(...)Să ne închinăm la astfel de oameni!”, a declarat Mircea Lucescu, conform Fanatik

Vezi și: Mircea Lucescu, atac dezlănțuit la Mircea Rednic și Bölöni: „Rednic trebuia să-mi pupe picioarele, la Bölöni e vorba și de caracter. Au atacat masculul alfa din fotbalul românesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
ares2024
ares2024  •  05 Februarie 2019, 12:00

Adevărat,sa ne închinăm blatiștilor dovediți,de aceea suntem la nivelul de mediocritate .....

1566178743642986
Vlad Hartea  •  05 Februarie 2019, 11:15

Noroc ca Lucescu nu i-a antrenat pe Messi si Ronaldo !! Va dati seama ca ne spunea ca el i-a descoperit si pe astia. Boloni l-a promavat pe Ronaldo la echipa mare de la Sporting Lisabona, atunci cand a castigat cu aceasta echipa campionatul in Portugalia, dar nu l-am auzit laudandu-se atat de mult cu aceasta chestie !! Asta-i Lucescu !!

131624217670160
Geani Muraru  •  05 Februarie 2019, 09:37

*** l-a inventat si pe Hagi ca jucator ca akum Hagi a ajuns un samsar de petarde fotbalistice tot lui i-o datoreaza?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează