FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Încă o trădare istorică? Declarațiile de care Rotariu a uitat: "A picat cerul pe mine de uluială, niciodată nu merg acolo"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 10 iulie 2018 19:11

Dorin Rotariu, 22 de ani, nu mai e în vederile celor de la FC Bruges. Fostul dinamovist e dorit de Gigi Becali la FCSB, iar fotbalistul nu a negat că ar putea ajunge la rivala lui Dinamo. 

Posibilul transfer la FCSB ar putea lăsa pe mulți cu gura căscată, Rotariu fiind unul dintre cei mai iubiți dinamoviști din istoria recentă a clubului. Dorin a jucat la Dinamo între 2013 și 2017, perioadă în care a reușit 30 de goluri în 142 de meciuri în toate competițiile. 

Transferul surprinde cu atât mai mult cu cât Rotariu a declarat de-a lungul anilor, în repetate interviuri, că exclude în mod vehement un transfer la FCSB.

"Nu mă interesează cine câștigă titlul dacă nu e Dinamo. Am văzut derby-ul cu FCSB, a picat cerul pe mine de uluială, de nervi după ce Dinamo a fost egalată la ultima fază", declara Rotariu într-un interviu exclusiv GSP.ro de la jumătatea lunii martie.

"Nu, nu m-ar tenta niciun transfer la Steaua, niciodată nu aș merge acolo", spunea răspicat Rotariu într-un interviu din aprilie 2016. 

Rotariu a jucat de-a lungul carierei la Poli Timișoara, Dinamo, FC Bruges și Mouscron. Ultimul sezon l-a petrecut la Mouscron, sub formă de împrumut, unde nu a dezamăgit, reușind 9 goluri în 29 de meciuri. Chiar și așa, FC Bruges a decis să nu-l mai păstreze pe jucătorul pentru care în ianuarie 2017 plătea 2,2 milioane de euro celor de la Dinamo. 

Vezi și:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
zizu
zizu  •  10 Iulie 2018, 21:25

chiar nu aveti pic de rusine,pic de profesionalism! "fabricati" stiri....atatati suporterii,iar daca se intampla ceva reprobabil,tot voi condamnati acei suporteri,desi voi sunteti adevaratii autori,chiar daca numai morali! promovati personaje dubioase(dragomir,becali,borcea etc) si tot voi vreti un fotbal curat! sa va fie rusine de cum intelegeti sa va faceti meseria! profesionalismul celor de la sport s a vazut si la pro tv la stirile sportive,cand corinuta a spus ca wozniacky va lupta la combat

mosvasile
mosvasile  •  10 Iulie 2018, 19:59

Se duce Anamaria cu milogeala la "mami"!Dar Rotariu asteapta un semnal de la Standard, unde acum este antrenor Preudhomme,cel care i-l adusese la Club Brugge!Si nu se stie daca prietena belgiana a lui Rotariu,vrea sa vina in Romania!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează