FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lăcătuș nu poartă pică celor de la FCSB: "Mi-aș dori ca Dică să reușească"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 17:38

Marius Lăcătuș a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre FCSB și recunoaște că și-ar dori ca antrenorul Nicolae Dică să facă performanțe la formația roș-albastră.

"Mi-aș dori ca Dică să reușească, deși vedeți că este destul de greu la el. La echipele care își doresc cu adevărat să facă performanță, timpul nu te așteaptă! Rezultatele sunt cele care te țin în funcție", a spus Lăcătuș.

Antrenorul celor de la CSA Steaua din Liga a 4-a a vorbit și de situația lui Dinamo: "Să nu se înţeleagă că am ceva cu Dinamo, Doamne-fereşte! Dar acum... Am observat că sunt probleme, mă refer la faptul că nu se pot face transferuri sau nu s-au făcut transferurile cerute de antrenor, din cauza problemelor financiare. Dacă lucrurile vor continua aşa, nu văd ca Dinamo să ajungă în play-off".

CSA Steaua va juca următorul meci din Liga a 4-a pe stadionul Romprim, sâmbătă, împotriva celor de la Progresul 2005, echipă antrenată de Vali Negru.

Citește și: Un UEFAntastic antrenează viitoarea adversară a CSA Steaua din Liga 4 » Are în echipă fotbaliști care au jucat în Champions League și Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
rjka
rjka  •  22 Septembrie 2018, 11:17

Dar faptul ca fc fcsb 2003 SRL se afla sub incidența unei decizi definitiva si irevocabila in care se spune ca sa nu se creeze nici un fel de confuzie între cele doua cluburi fc fcsb 2003 SRL nu e Steaua câștigătoare CCE așa ca mai Informează-te continuitatea este la armata , așa spun judecători ca Steaua nu sa născuți Pipera sa născut in ghencea nu o mai dați aiurea becaliotilor multumitiva cu un club pt care veniți la meciuri doar pt gigi .

marian0904
marian0904  •  21 Septembrie 2018, 23:22

Pentru Laca multa sanatate! Cat despre CSA, echipa infiintata de ICCJ prin sfidarea art 44 din Constitutie, nu cred ca trebuie sa ma mai obosesc.

lucghencea
lucghencea  •  21 Septembrie 2018, 18:53

S-a reinventat roata de cand STEAUA Bucresti a revenit in Ghencea acasa , doar ca sa nu uitam ca tot acesti jurnalisti pana la inventarea cancerului becali peste tot in prin gazete comentau doar despre militarii si vitezistii din Ghencea .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează