FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Łukasz Gikiewicz, VÂNAT de FCSB! De ce a fost amendat pentru că și-a filmat antrenamentul

Articol de , - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:01

Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre regulile stricte implementete de Bogdan Vintilă și Narcis Răducan la FCSB, dar și despre amenzile consistente pe care fotbaliștii sunt obligați să le plătească în cazul în care calcă strâmb. 

Unul dintre exemple e incredibile. Łukasz Gikiewicz, un jucător de care FCSB caută să scape, a fost sancționt dintr-un motiv hilar. Polonezul fusese trimis să se antreneze singur, cu un antrenor desemnat de club, Dacian Nastai.  

Jucătorul a filmat o parte din pregătire, ca să aibă dovada că a participat la antrenament, să nu poată fi sancționat pentru neprezentare. A pățit-o și așa: conducerea i-a întocmit un referat cu propunerea de amendă pentru că a folosit telefonul mobil pe terenul de antrenament!  

Clubul îi poate lua 50 de euro pentru abaterea asta, dar nu suma e importantă, e vorba despre o nouă încercare de a-l șicana pe atacantul care refuză rezilierea contractului. Oficialii au mai avut tentative: i-au luat mașina Kia și i-au înlocuit-o cu un Matiz vechi, l-au dat afară din camera în care era cazat în cantonament.

Vezi și: 

EXCLUSIV Poliția FCSB! Secretul principal: cum au reușit Bogdan Vintilă și Narcis Răducan să repare echipa în timp record

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: Cum poate SCĂPA Rangers de Ianis Hagi, de fapt. Steven Gerrard a făcut o schemă deja


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează