FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ

Mobilizare maximă la FC Argeș înainte de barajul cu Dinamo » Primă uriașă pentru menținerea în Liga 1

FC Argeș a evitat retrogradarea directă după 3-0 cu Petrolul // foto: Imago Images
FC Argeș a evitat retrogradarea directă după 3-0 cu Petrolul // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 19:23 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 20:05

Daniel Stanciu (53 de ani), directorul executiv de la FC Argeș, a prefațat barajul pentru Liga 1 cu Dinamo, dezvăluind la cât se ridică prima de obiectiv promisă alb-violeților.

Dinamo (locul 4 în Liga 2) și FC Argeș (locul 14 în SuperLigă) se vor înfrunta în dublă manșă pentru un loc în viitorul sezon al Ligii 1.

Turul este programat luni, 29 mai, de la ora 20:00, cu Dinamo gazdă. Returul va avea loc pe 3 iunie, la Pitești, ora 21:00.

„Și-l permite Rapid pe Grameni?” » Mutu, despre țintele Rapidului în mercato: „Ne place profilul lui”
RAPID
„Și-l permite Rapid pe Grameni?” » Mutu, despre țintele Rapidului în mercato: „Ne place profilul lui”

Deși FC Argeș pornește cu statutul de favorită, Daniel Stanciu i-a pus în gardă pe jucători, raportându-se la performanța excelentă a lui Dinamo din derby-ul cu CSA Steaua, câștigat la scor de neprezentare, 3-0.

Totodată, oficialul lui FC Argeș a dezvăluit la cât se ridică prima de obiectiv care le-a fost promisă jucătorilor, pe care aceștia o vor încasa dacă mențin clubul în eșalonul de elită.

Daniel Stanciu, înainte de barajul FC Argeș - Dinamo: „Avem primă de peste 100.000 de euro”

„E o dublă foarte grea, chiar dacă calculele hârtiei ne dau favoriți. Am urmărit mai multe jocuri, în special cel cu CSA Steaua, și mi-a plăcut foarte mult ambiția jucătorilor. Cu siguranță aportul suporterilor pe Național Arena luni și apoi la Pitești va fi un atu important pentru jucători.

Va fi dificil, spun că se joacă. Noi ne dorim să salvăm acest sezon, important este să rezolvăm jocurile cu Dinamo, să menținem echipa în Liga 1, apoi vom avea timp de analize.

Avem o primă importantă promisă de principalul sponsor al echipei. Peste 100.000 de euro în total. Este valabilă, rămâne în picioare”, a precizat Stanciu la „DigiSport Special”.

FC Argeș a prins in extremis locul de baraj, după ce a învins-o pe Petrolul în ultima etapă, 3-0, iar Chindia a călcat strâmb pe teren propriu cu FC Voluntari, 2-2. Dacă dâmbovițenii ar fi câștigat, piteștenii ar fi căzut direct în Liga 2.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Eroul Cupei României așteaptă convocarea la naționala Ungariei: „Voi spune un DA din toată inima. E visul meu!”

„Și-l permite Rapid pe Grameni?” » Mutu, despre țintele Rapidului în mercato: „Ne place profilul lui”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  28 Mai 2023, 08:43

Îmi pare rău s-o spun, țin cu Argeșul de când mă știu, dar cu milițienii n-au nicio șansă, din toate punctele de vedere, asta e... din toamnă-n Liga 2...

concret
concret  •  27 Mai 2023, 01:08

Mare pacalici Daniel Stanciu asta. A schimbat echipele de liga 1 precum ciorapii si nicaieri nu a realizat ceva notabil. Dar odata intrat in sistem, e ca in politica. Te ia de la un minister si te pune la altul, nu conteaza cat te pricepi, conteaza sa asculti ce zice partidul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează