FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Meciul și ordinul » Nicolae Dică a executat ce i s-a transmis prin intermediul televiziunii

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 16:58

Un nou meci al vicecampioanei, un nou ordin primit din lojă cu dedicație pentru Nicolae Dică. S-a întâmplat și înainte de FCSB - CFR 1-1.

Imediat după partida cu Gaz Metan Mediaș, 2-1, de runda trecută, patronul a fost un car de nervi atunci când a fost întrebat de evoluția lui Dragoș Nedelcu, cel schimbat la pauză.

"Am momente când vreau să mă las de fotbal. Bag atâtea milioane şi degeaba! Am dat două milioane pe Nedelcu. «Bă, tu nici nu alergi?! Uită-te la Pintilii ce face şi fă şi tu! Tu, la 20 de ani, eşti mijlocaş central şi nu faci presing în terenul advers? Cum aşa ceva? Tehnic nu eşti, dar aleargă, fă presing!»", l-a criticat Becali pe mijlocașul de 20 de ani.

A fost primul semnal clar că Dică nu are voie să-l folosească titular cu CFR Cluj! Iar tenicianul de 37 de ani a încercat să discute cu jucătorul adus de la Viitorul înaintea meciului de aseară.

"E normal să fie afectat. E normal să te doară când ești criticat. Eu, când eram jucător, îmi doream să vină meciul să le arăt tuturor că a fost o întâmplare. Știau jucătorii unde vin atunci când au ajuns la Steaua. Și eu știam același lucru", a spus Dică. 

Dragoș Nedelcu a rămas pe bancă tot meciul cu CFR.

"Pintilii e punct fix la Steaua! Eu i-am zis lui Dică să aleagă între Popescu şi Filip cu CFR. O să vedem ce alege Dică. N-a făcut încă echipa"
Gigi Becali, patron FCSB

"Pintilii și Nedelcu îngreunează construcția și nu aduc siguranță nici pe faza defensivă, dovadă că Mediașul a atacat, a avut ocazii. Dică trebuie să intervină!"
Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport

2.000.000 €este suma pe care FCSB a plătit-o celor de la Viitorul pentru transferul lui Nedelcu în această vară

Citește și: Mister conduce de la TV! Cine e în spatele ordinelor pe care i le dă Becali lui Dică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
iosif.._
iosif.._  •  11 Februarie 2018, 19:08
Postat de Danut Ognean pe 11 Februarie 2018, 18:56

ai aparut iosife1000 de conturi?

Un bătrânel ca tine își dă mai greu seama că sunt aici tot timpul HAHAHAHAHAHAHAHAA

100002473541087
Danut Ognean  •  11 Februarie 2018, 18:56
Postat de iosif.._ pe 11 Februarie 2018, 18:31

Bîșt, amibă!

ai aparut iosife1000 de conturi?

florar
florar  •  11 Februarie 2018, 18:49
Postat de zizu pe 11 Februarie 2018, 17:29

adica...ptr doi lei de la becali,trebuie sa stai in orice pozitie....

Du-te si le arata cum se face...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează