FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

Mihai Stoica l-a înfruntat pe Gigi Becali în timpul meciului de la Voluntari: „I-am zis că nu se poate așa ceva!”

Mihai Stoica s-a opus înlocuirii lui Luis Phelipe (23 de ani) în prima repriză a meciului FC Voluntari - FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 28 din Superligă. +29   FOTO
Mihai Stoica s-a opus înlocuirii lui Luis Phelipe (23 de ani) în prima repriză a meciului FC Voluntari - FCSB, scor 2-1, în runda cu numărul 28 din Superligă.

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 19:44 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 23:03

Mihai Stoica s-a opus înlocuirii lui Luis Phelipe (23 de ani) în prima repriză a meciului FC Voluntari - FCSB, scor 1-2, în runda cu numărul 28 din Superligă.

Luis Phelipe a fost cel mai slab fotbalist al celor de la FCSB în prima repriză a meciului cu Voluntari, notat cu 3 de GSP. Gigi Becali a vrut să îl schimbe încă din minutul 25, dar Mihai Stoica nu a fost de acord.

Jucătorul din Superligă care l-a impresionat pe MM Stoica: „Imbatabil! Fotbalist bun, bun”
FCSB
Jucătorul din Superligă care l-a impresionat pe MM Stoica: „Imbatabil! Fotbalist bun, bun”

Mihai Stoica: „Gigi voia o schimbare mai devreme!”

„Gigi voia să facă o schimbare mult mai devreme și i-am zis că nu se poate așa ceva! Echipa asta joacă, are niște trasee, pentru că se lucrează. Nu face Gigi antrenamentele.

Elias lucrează toate antrenamentele tactice, nu Pintilii. Asta pentru cei pe care îi frământă aceste detalii, dacă e antrenor sau a venit doar pentru licență. E antrenor”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report” de la Orange Sport.

Gigi Becali, ultimatum pentru Luis Phelipe

„A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne punem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a afirmat Becali, imediat după victoria cu FC Voluntari.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. GSP LIVE » Raul Rusescu: „Acesta e saltul cel mai important de la FCSB”

Citește și alte știri din Superliga:

Trimis în tribune la Voluntari, Mihai Pintilii și-a aflat pedeapsa
Voluntari - FCSB 1-2
Trimis în tribune la Voluntari, Mihai Pintilii și-a aflat pedeapsa
Negoiță n-are milă de acționarii „câinilor”: „Nu știu cât înțeleg «fenomenul Dinamo»! N-am văzut nimic, doar supraviețuire!” » Mesaj pentru Voicu și Nicolescu
DINAMO
Negoiță n-are milă de acționarii „câinilor”: „Nu știu cât înțeleg «fenomenul Dinamo»! N-am văzut nimic, doar supraviețuire!” » Mesaj pentru Voicu și Nicolescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  02 Martie 2024, 10:41

MM l-a infruntat pe Gigi Becali ?? Oare ce film ati vazut ?? Cand vreodata in viata lui MM poate sa faca ce vrea la Fcsb ?? Nu mai scrieti astefel de lucruri pentru ca intro zi pipereanul se enerveaza si-l pune pe angajatul sau pe pauza !!

CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  01 Martie 2024, 23:15

:)))))) Taci bă din gură :))))))

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Martie 2024, 22:50

Domnilor, mare atenție la ceea ce spuneți. Cică Gigi Valiza a vrut sa schimbe un jucător și Mm prosop nu a fost de acord. Dacă ar fi fost asa ,de mâine mim își cauta alt job . Dacă a-ti fi spus ca s-a rugat de Gigi Valiza sa nu-l schimbe pt ca îi strica moralul jucătorului, atunci era în regula...dar sa spui ca nu a fost acord inseamna ca-l salvați mim de la o noua perioada de locuit în cutia de carton.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close