FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

MIRCEA REDNIC A PLECAT DE LA DINAMO // Prima reacție a lui Rednic aruncă Dinamo în aer: „Nu a fost o înțelegere amiabilă! Surpriză, surpriză!”

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iunie 2019 16:54

Mircea Rednic (57 de ani) s-a despărțit astăzi de Dinamo. Antrenorul susține că decizia a fost luată unilateral de patronul Ionuț Negoiță și că nu a vorbit deloc cu acesta, în ciuda informațiilor apărute despre o ceartă între cei doi.

„Decizia i-a aparţinut lui Ionuţ Negoiţă, nu a fost o înţelegere amiabilă. Am aflat astăzi, la o întâlnire cu Bogdan Bălănescu (n.r. director general la Dinamo) în care mi s-a comunicat, eu nu am avut nicio discuţie cu Ionuţ Negoiţă.

Bogdan mi-a transmis că Negoiţă nu mai doreşte să continuăm, pentru că nu este mulţumit de locul ocupat în clasament la finalul sezonului.

Eu mă întâlneam cu Bălănescu să facem strategia pentru sezonul viitor şi, surpriză, surpriză!, mi s-a comunicat acest lucru”, a declarat Mircea Rednic pentru TV Telekom Sport.

  • Rednic contrazice astfel comunicatul oficial al clubului, în care se anunța o despărțire „pe cale amiabilă” (Detalii AICI).

Vezi și:

Eugen Neagoe e favorit să fie noul antrenor al lui Dinamo! Și Florin Bratu e pe listă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (19)
bogdany8
bogdany8  •  04 Iunie 2019, 07:50
Postat de alan24 pe 03 Iunie 2019, 17:46

Nea mircea cand nu ai rezultate, platesti. Iar matale nu ai avut desi ai beneficiat de ceva cred ca unic in lume, libertate totala de la la finantator, sa aduci pe cine vrei, dai afara pe cine vrei. Sunt deja 8 luni, iar echipa continua sa joace prost si suportam umilinta dupa umilinta..am incheiat sezonu in genunnchi,cred ca nu am marcat un ultimele 4-5 etape..te iubim, te respectam, dar nu poti obtine rezultate cand iti urmaresti in mare parte propriile interese. Balanescu e laudat de toata lumea..sa isi aleaga el antrenor si sa vedem ce poate face.

Ca in play out ai si pentru ce lupta ?? Cand stii ca nu ai nicio miza, iti mai arde chefu de jucat bine , va zic sigur, ca daca eram in playoff, altfel abordam meciurile si am fii jucat mai bine, garantat asta, va dau in scris

103798407052226
 •  03 Iunie 2019, 21:13

pai e si normal ca patronul sa fie suparat ! el spera la grupele UCL,cand colo doar locul 9 ...va spun desi am mai zis-o:toata lumea pe santier,in groapa,ca nea goe va da la toti de lucru,care pe macara,care pe buldozer,care pe motostivuitor...e multe de construit pe fosta baza sportiva !

chromophobia
chromophobia  •  03 Iunie 2019, 20:46
Postat de marcelclujnapoca pe 03 Iunie 2019, 19:36

REdnic ...fa un efort si Cumpara Clubul !- Sigur gasesti 2 milioane de euro !

Pai care Dinamo?Mai e una prin Liga a 4-a ca doar suntem in Romania.Rednic spune ca cea din Liga 1 n-are palmaresul.Daca se enerveaza Badea si ii pune sa-si schimbe numele,o sa avem in Liga 1 derby-ul cazaturilor pierduti:FCSB-FCDB.La Dinamo e mai rau ca la disputa FCSB-CSA Steaua.Csa Steaua are palmaresul pana in 2003,Fcsb din 2003 pana in prezent.Negoita n-are nimic.Vai de capul nostru.Traim in Romania

Vezi toate comentariile (19)
Comentează