FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 2-3

Negoiță a cedat după parcursul dezamăgitor al lui Dinamo: "Suntem de râsul fotbalului! Până nu revin pe podium, nu mai primesc banii"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 19:28

Faptul că Dinamo a ajuns pe locul 7 în Liga 1 l-a înfuriat pe Negoiță, mai ales după ce "câinii" au pierdut ultimele două meciuri, 0-1 în deplasare cu FCSB și 2-3 pe teren propriu cu Concordia Chiajna. 

Finanțatorul formației din "Ștefan cel Mare"anunță că nu le va mai plăti fotbaliștilor salariile până când aceștia nu vor reveni pe podium!

"Eu zic că am făcut tot ce am știut mai bine. Din principiu, susțin clubul Dinamo, pentru că e o răspundere pe care mi-am asumat-o, dar eu sunt dezamăgit de mai mult timp de fotbal. Sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă, cred că nu e bine să fii prea domn.

Salariile au fost mereu plătite la zi și asta cred că nu e bine, pentru că se subapreciază. Cineva își bate joc de munca mea. La 1 septembrie le-am mărit salariile lui Filip și Hanca. Pe mine mă interesează faptul că suntem de râsul fotbalului, de râsul altora. Și tot eu sunt înjurat.

Avem o problemă, e o chestiune de atitudine. Eu nu o să mai fac niciun efort de a plăti salariile la zi. Liniștea din punct de vedere financiar se va termina. E prea bine, e prea călduț. Când vor fi rezultate de locul 3, așa cum e și bugetul... Până nu vor reveni pe locul 3, nu vor mai primi banii", a tunat Negoiță la TV Digi Sport.

Dinamoviștii au cu două puncte mai puțin decât ACS Poli, prima echipă clasată pe loc de play-off. 

"Informațiile legate de plecarea lui Mutu sunt speculații" 

"Pentru suporteri fac eforturi și nu merit modul în care sunt răsplătit, sunt la fel de dezamăgit ca ei"

Ionuț Negoiță, la TV Digi Sport

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (159)
10153324563120690
Stoica Relu  •  28 Septembrie 2017, 13:30

Negoita s abage bani,sa aduca fotbalisti ca lumea si abia pe urma sa comenteze ca nu mai da nici un leu ...El nu a investit mai nimic,a vandut pe nimic si ce era mai bunicel si acum face pe ofensatul.Un *** care se crede patron club.Nu stie nimic despre fotbal,nici nu l intelege .Vrea cu nimic sa castige trofee si sa faca bani multi.De ce nu a pastrat jucatorii buni pe care Dinamo din prostie ii avea in batatura ?Mevljia,Pulici,Palici.. si langa ei cu tinerii din prpria pepinera sa cladeasca o echipa de viitor?Sunt multi tineri prin liga l si liga ll cu care poate face intradevar un new Dinamo.Pune cun conducator de club de meserie,adu un antrenor de calitate si lasa l sa faca treaba.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

147259629210475
Valentin Onea  •  28 Septembrie 2017, 11:05

Cred ca si salariile trebuiesc renegociate.

e.moti.on
e.moti.on  •  28 Septembrie 2017, 10:34
Postat de kwd2015 pe 28 Septembrie 2017, 09:26

bine gymd! il alergati si va bateti in agramari. Si el are bacul luat acum 6 ani, deci nu e mare descurcaret in lb romana. De aia nici nu s-a sesizat cand ati facut cearsafuri agramate si v-a dat bani in continuare pt ele.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (159)
Comentează