FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nicolae Dică atac frontal la Anamaria Prodan: „Eu am venit după ce Reghecampf nu luase campionatul” + Replică tăioasă pentru MM Stoica

Nicolae Dică și Mihai Stoica
Nicolae Dică și Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 20:23

Nicolae Dică i-a răspuns Anamariei Prodan, după ce aceasta a declarat într-un interviu în Gazeta Sporturilor că „după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat”. Detalii, AICI!

„Eu am venit după perioada aia de doi ani când Steaua n-a câștigat nimic. Eu am venit după a doua perioadă a lui Reghecampf și am făcut lucruri bune. Eu am venit după ce Reghecampf nu luase campionatul.

Ea (n.r. Anamaria Prodan) se referea că jucătorii care aveau contract cu ea nu jucau. Dar, dacă vă uitați la jucători ca Man și Filip, care sunt ai ei, au jucat foarte mult cu mine”, a declarat Dică la TV Digi Sport.

Dică a vorbit și despre relația tensionată cu MM Stoica: „Am vrut să vorbesc cu Mihai Stoica, dar n-am putut. Nu mai are importanță de ce. Totul a trecut, acum am viitorul în față. Eu am vorbit cu patronul echipei, i-am explicat tot ce cred eu. Nu vreau să mai comentez ce a fost la Steaua. Acum e un alt antrenor, căruia îi doresc multă baftă”.

„Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relațiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viață. Încă își fac vacanțele cu noi!”
Anamaria Prodan, pentru GSP.ro

Citește și:

EXCLUSIV GSP Mai ceva ca-n Scarface! Anamaria Prodan a mitraliat tot fotbalul românesc: îi face praf pe Rădoi, Gâlcă, Dică, Giovanni și MM Stoica!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Ianuarie 2019, 10:20

Care "viitor In fata", Dica? Nu MM Stoica te-a adus la FCSB? De ce acum incerci sa-ti salvezi reputatia aruncand vina pe MM Stoica? Cred ca ar trebui sa te analizezi si sa incetezi cu acuzele "in dreapta si in stanga" pentru ca ele nu-ti vor face bine pentru probabila ta meserie de antrenor!

valu4ever
valu4ever  •  24 Ianuarie 2019, 09:58

Aci prodanca are dreptate,Dica era si secundu lu MM.

andrei1337
andrei1337  •  23 Ianuarie 2019, 21:58

Respect, Dică! Sunt dinamovist, dar te respect pentru că familia Reghecampf nu are nicio legătură cu acest club. Sunt 2 mercenari care au pus la pământ fotbalul românesc. Tu, cu bune cu rele ești o legenda a Stelei și ai dreptul la o părere, o părere la care madam palmier chiar nu are dreptul!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează