FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Nicolae Dică: „Dacă Gheorghe Hagi juca în zilele noastre, era la nivelul lui Messi”

Gică Hagi cu mingea la picior // Foto: Guliver/GettyImages
Gică Hagi cu mingea la picior // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 20:35

Nicolae Dică a oferit o declarație surprinzătoare în timpul meciului dintre Barcelona și Eibar, când Lionel Messi a marcat și a ajuns la 400 de goluri înscrie pentru catalani.

„Mă uitam aseară la niște imagini cu Generația de Aur și mă gândeam că dacă Hagi juca acum, în zilele noastre, era la nivelul lui Messi”, a spus Dică la TV Telekom Sport.

Fostul antrenor de la FCSB a vorbit și despre victoria lui Manchester United în Premier League pe terenul lui Tottenham, scor 1-0:

„Văd un plus la United față de perioada lui Mourinho. Și în perioada Mourinho echipa juca tot 4-3-3, dar acum o face mai sus. Se vede o schimbare. Pogba ține foarte bine de minge, reușește pasa aceea fantastică la Rashford”. 

Citește și:

FCSB // Nicolae Dică, taxat aspru după gafa care ar fi lăsat-o pe FCSB fără titlu: „A fost nejustificată alegerea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Ianuarie 2019, 08:17
Postat de cpt.ahab pe 14 Ianuarie 2019, 00:28

Ia citește ce zice Boloni în chestiune și apoi vezi cine are probleme cu simțul realității.

capitane, daca zice Boloni nu e neaparat adevarat! vorbim de o baba superstitioasa care nu suporta pe nimeni sa vada ca isi roade unghiile inainte de meci, care s-a dezis de cate ori a putut de tara care l-a dat lumii ca fotbalist!a refuzat de 2 ori sa fie selectioner al Romaniei, ba o data, daca imi aduc bine aminte,ne-a lasat in plina campanie si a plecat pe bani la o echipa de club! despre ce vorbim? e un venetic,un mercenar! ca are calitate in ceea ce face e altceva, ca om e de nivelul lui Laszki Tokes!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  14 Ianuarie 2019, 08:12
Postat de balauru48 pe 13 Ianuarie 2019, 21:56

Am aproape aceeași vârstă ca Hagi, deci știu ce spun. A fost un jucător bun și atât. Prea lent, ca să-l compari cu jucători mari ca Figo, Zidane, etc... La Real și Barca nu s-a impus, a fost mai mereu rezerva. La Brescia a jucat acceptabil, iar Galatasaray a fost cu adevărat o echipa potrivita pentru el, într-un campionat mediocru. Pe mine nu m-a impresionat cu nimic. Ok, a dat vreo 2 goluri de la 30 de metri și unul de la jumătatea terenului... Și ce? Ca fotbalist, Mutu a fost peste el. Mulți spun ca Dobrin ar fi fost mult mai bun ca Hagi, dar nu l-am văzut jucând, deci ma abțin. Dar sa zici ca ar fi fost azi la nivelul lui Messi, când el a dat rateu la Barca și Real mi se pare o mare inepție.

scuza-ma, stii ca te apreciez, dar in speta de fara bati campii cu abnegatie! Hagi a fost prea lent, in timp ce Figo si Zidane erau vitezisti? Figo era de 2 ori mai lent ca Hagi, de Zidane nu mai zic! erau tehnici , erau geniali, scoteau din maneca solutii surprinzatoare, dar aveau viteza intre trotineta si bicicleta!Ei au reusit si Hagi nu pentru ca ei au avut, ca si in zilele noastre, ceea ce romanii nu au fata de straini in orice domeniu! atitudine,concentrare si mentalitate! de asta Hagi nu a fost cel mai, ca el nu prea isi vedea de joc, mai scuipa pe unu, mai dadea doua palme la altul! despre comparatiile cu Messi a oricarui fotbalist din perioada din urma, va amintesc tuturor ca comparati mere cu castraveti! comparati o masina din 1940 cu ultima speta de Lamnorghini si vreti aceeasi viteza! nu se poate! asta era tehnologia timpului! antreneaza-i pe aia de atunci si pastileaza-i ca pe aia de acum la vremurile noastre! sa nu aveti surpriza ca Messi nu era in primii 10!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  14 Ianuarie 2019, 00:28
Postat de alexzece pe 13 Ianuarie 2019, 22:55

Cumetre,lasa dracu ***,ca nu mai stii pe ce planeta esti.Voi,dinamovistii...tot va vreti sa va dati importanti...Mutu e o nulitate,o ganganie pe langa Hagi.Trebuie sa fii idiot sa spui ce-ai spus tu.

Ia citește ce zice Boloni în chestiune și apoi vezi cine are probleme cu simțul realității.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează