FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

Nu mai suportă situația de la CFR Cluj: "Acum mă voi întâlni cu impresarul!" + Athletic Bilbao e cu ochii pe el

Urko Vera, stânga, sărbătorește alături de Omrani FOTO: Sportpicture.eu
Urko Vera, stânga, sărbătorește alături de Omrani FOTO: Sportpicture.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 22:35

Urko Vera (31 de ani) vrea să plece de la CFR Cluj. Vârful spaniol a făcut mărturisirea în presa din țara natală.

"Mai am contract cu CFR Cluj până la finalul sezonului. Adevărul este că noul antrenor nu folosește o bună parte a jucătorilor care au dus greul sezonul trecut.

E o situație complicată. Eu mă antrenez cum pot mai bine, sunt puternic atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere psihic.

Nu știu ce va urma în cariera mea. Am avut două săptămâni de liniște acasă, cu familia, la Bilbao. Acum mă voi întâlni cu impresarul să văd dacă voi mai rămâne din ianuarie la Cluj", a declarat Vera pentru As.

Președintele lui Athletic Bilbao i-a amintit numele

Bilbao nu traversează o perioadă tocmai bună, fiind implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Aitor Elizegi, președintele lui Bilbao, l-a amintit pe Vera într-o listă a foștilor fotbaliști care au ușa deschisă.

"Mă bucură faptul că preşedintele lui Atheltic a vorbit despre mine. Să mă întorc la Bilbao este ceva la care visez mereu, dar ştiu că este destul de complicat. Telefonul meu este deschis pentru orice discuţie", a replicat Urko Vera.

5meciuri are Vera pentru prima echipă a lui Bilbao, marcând un gol

Vezi și: 

EXCLUSIV Interviu deschis cu Toni Conceicao, antrenorul liderului CFR Cluj: "Nu aș lucra niciodată cu Becali" + "Nu mă mai tot dați afară!"

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează