FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - RAPID 3-1

7 detalii remarcate de corespondentul GSP, după eșecul Rapidului la Iași » Surpriză pentru giuleșteni

foto: Ovidiu Minea/GSP
foto: Ovidiu Minea/GSP

Articol de - Publicat duminica, 25 februarie 2024 08:49 / Actualizat duminica, 25 februarie 2024 09:17

Rapid a pierdut fără drept de apel în deplasarea de la Iași, unde Poli s-a impus cu 3-1, în runda cu numărul 27 din Superligă. GSP.RO prezintă șapte detalii importante de după meci.

Dan Șucu a recunoscut: „Doar în acel moment vom putea câștiga campionatul”
POLI IAȘI - RAPID 3-1
Dan Șucu a recunoscut: „Doar în acel moment vom putea câștiga campionatul”

Cristi Săpunaru, apărat de Cristiano Bergodi

Antrenorul giuleștenilor, Cristiano Bergodi, i-a luat apărarea lui Săpunaru, care a gafat la golul de 1-1 și și-a asumat responsabilitatea pentru eșec.

„E un duș rece, dar nu trebuie să facem o tragedie. Putem bate în următoarele trei etape și rămâne în cursa pentru primele trei locuri” a punctat italianul, care le-a mulțumit fanilor ieșeni pentru căldura cu care l-au primit. Bergodi a lucrat la Poli în 2009.

Mutarea câștigătoare a lui Leo Grozavu în Poli Iași - Rapid 3-1

Antrenorul Politehnicii, Leo Grozavu, a spus că a mizat pe șansă atunci când a făcut riscanta schimbare de sistem de la pauză, când a renunțat la unul dintre cei trei stoperi cu care a început meciul.

„După ce am pierdut două meciuri în prelungiri trebuia să avem șansă. Am mizat pe șansă!” a punctat tehnicianul.

Grozavu a mai dezvăluit că i-a cerut lui Roman, marcatorul golului de 2-1, să nu alerge, ci doar să șuteze pe poartă.

Mircea Lucescu a venit cu un avion privat la Iași

Cetățean de onoare al Iașiului, Mircea Lucescu a fost primit cu mare simpatie în Copou, fiind asaltat de persoane care au dorit să facă poze cu el, dar și cu nepotul lui, Matei.

Lucescu, care ar fi venit la meci cu un avion privat, împreună cu acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, a evitat să dea declarații.

Leo Grozavu l-a complimentat pe Cristiano Bergodi

După ce l-a învins pe teren, antrenorul lui Poli Iași, Leo Grozavu, a avut un gest apreciat de spectatori. Când s-a auzit fluierul final, tehnicianul moldovenilor a mers la omologul de pe banca Rapidului, l-a îmbrățișat și i-a spus: „Ești un mare gentleman!”

Meci fără avertismente

Partida din Copou a fost una antrenantă, dar liniștită pentru „centralul” Radu Petrescu. O raritate în fotbalul de azi s-a petrecut la Iași: arbitrul nu a umblat deloc la buzunarul în care ține cartonașele.

Surpriza plăcută trăită de rapidiști, în ciuda eșecului

Contestați de galeria proprie, jucătorii de la Rapid au fost asaltați după meci de copiii ieșeni. Micuții au fost dornici de a face poze sau de a lua autografe.

+1 FOTO

A fost nevoie ca oamenii din anturajul Rapidului să intervină pentru ca fotbaliștii giuleșteni să ajungă la autocar.

Grozavu, nemulțumit

După ce înainte de meci a spus că Poli e cea mai defavorizată echipă de arbitri, Grozavu s-a luat de capii fotbalului românesc și după partidă: „După consumul mare cu Rapid, jucăm marți tocmai la Craiova, apoi vineri cu Dinamo.

Nu știu dacă a pus cineva ținta pe noi, însă suntem cea mai defavorizată echipă în ceea ce privește programările”.

VIDEO. Alexandru Ioniță, fostul mijlocaș al Rapidului, declarații la plecarea în China: „Consider că este un pas în față pentru cariera mea” + Nu exclude o revenire în Giulești

Citește și alte articole:

Fotbalistul care a întors soarta meciului Poli Iași – Rapid dezvăluie: „Am trecut prin momente grele, sper să pot să continui”
Poli Iași – Rapid 3-1
Fotbalistul care a întors soarta meciului Poli Iași – Rapid dezvăluie: „Am trecut prin momente grele, sper să pot să continui”
Cum a pregătit Leo Grozavu victoria sezonului: „N-aș vrea să fiu malițios, dar Rapid are asta în pedigree”
Poli Iași - Rapid 3-1
Cum a pregătit Leo Grozavu victoria sezonului: „N-aș vrea să fiu malițios, dar Rapid are asta în pedigree”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Dobermannul
Dobermannul  •  25 Februarie 2024, 14:03
Postat de borabora pe 25 Februarie 2024, 13:13

S-a cam nivelat Superliga. Diferentele din clasament le fac arbitrii si intelegerile ascunse. Viitorul suna prost pentru ca nivelul va tot scadea, va fi doar fieful agentiilor de pariuri, o mocirla sulfuroasa daunatoare sanatatii mintale a celor care asista.

Cam ai dreptate. Nejucand pe teren, de unde sa-si faca tinerii abilitati de fotbalisti. Poate doar de actori intr-o piesa cu scenartil scris din birouri. Care actori cand merg la exterior sunt ca ... vai de ei.

Dobermannul
Dobermannul  •  25 Februarie 2024, 13:57
Postat de Zeama.de.varza pe 25 Februarie 2024, 12:36

Nu-i poate lua locul lui Gigi Becali! Cel mai nociv combinator de 15 ani în liga 1! Cooperativa gigistă continua de ani buni! Relațiile naș -fin funcționează din plin! Fotbalul de cumetrie zbarnie, iar la butoanele arbitrajului ticăloșit sta tot ciobanul grețos!! Iar ai greșit ținta!

Vedeti la ce duce hateareala? Pierderea simtului realitatii. Sarmanii de ei nu vad decat ... obiectul urii. Ii macina pe interior pana la ... (nu spun ce ca ma baneaza).

Averroes
Averroes  •  25 Februarie 2024, 13:47

Eugen Grigore era din Iasi, nu-i asa?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează