FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Rednic nu crede în actuala echipă a lui Dinamo: "Luați în considerare asta! Andone își taie craca singur"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 19:09

Mircea Rednic admite că rezultatele obținute de Andone în acest sezon sunt net inferioare celor reușite de Dinamo sezonul trecut, sub comanda sa. 

"Luați în considerare faptul că Lazăr e considerat acum cel mai bun jucător din echipă, iar la mine era rezervă . Dacă Andone crede că are lot mai bun, își taie craca singur pentru că rezultatele sunt cu totul diferite față de cele de anul trecut", a spus Rednic.

În opinia "Puriului", un alt sezon în afara cupelor europene ar fi un adevărat dezastru pentru Dinamo

"Au trecut 16 etape și e târziu, trebuie să bată tot până la final și să nu mai faci niciun pas greșit. Sunt jucători care au venit târziu, au venit nepregătiți. Dacă nu se califică în cupele europene, e un an pierdut pentru Dinamo", a declarat Rednic la TV Digi Sport. 

După 16 etape din actualul sezon, Dinamo este pe locul șase, cu 23 puncte. Interesant este faptul că după același număr de etape din sezonul trecut, Dinamo ocupa tot locul șase, cu un singur punct mai mult (24).

8 jucători importanți a pierdut Dinamo față de echipa din sezonul trecut: Cerniauskas, Andrei Marc, Puljici, Bicfalvi, Mevlja, Essombe, Kortzorg, Anton

Echipa tip din mandatul lui Rednic: Cerniauskas- Hanca, Puljici, Mevlja, Filip- Anton, Bicfalvi - Kortzorg, Palici, Rotariu - Gnohere (Essombe)

Echipa tip din mandatul lui Andone: Brănescu (Penedo)- Romera Navarro, Nedelcearu, Marici (Popescu), Filip- Nistor, Busuladzici, Palici- Lazăr, Nemec (Gnohere), Hanca (Rotariu)

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
geo.b.
geo.b.  •  22 Noiembrie 2016, 20:21

Daca ar fi ramas Cerniauskas,Puljici si Mevlja,altfel ar fi stat lucrurile acum.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează