FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Toate meciurile pe Arenă! Steaua a părăsit definitiv Ghencea

Steaua
Steaua

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2015 00:00

Nici una dintre partidele din acest sezon pe care campioana le mai are de jucat acasă nu se va mai disputa pe stadionul "Steaua"

Steaua a plecat de pe Ghencea şi nici măcar nu şi-a luat la revedere. Acum două săptămîni, şefii Stelei anunţau că din sezonul viitor echipa va părăsi definitiv stadionul care i-a fost casă timp de peste 4 decenii, însă atunci nu se ştia că nici măcar în actualul campionat echipa nu va mai evolua deloc acolo.

Campioana mai are de disputat 4 jocuri considerate pe teren propriu şi toate se vor susţine pe Arena Naţională, chiar dacă printre adversari vor fi şi echipe foarte puţin atractive, precum Oţelul şi Chiajna, iar reţeta financiară din bilete va fi aproape sigur nesemnificativă.

Cel mai probabil se va închiria, în primă fază, doar primul inel şi dacă cererea de bilete va fi mare, mai ales la meciul care poate decide campioana, Steaua - ASA, de peste două săptămîni, atunci se va deschide şi restul stadionului. Pentru un meci la care va închiria doar primul inel, Steaua va fi nevoită să achite cheltuieli în jur de 35.000 de euro.

În acest sezon, Tănase şi compania au susţinut în Ghencea 12 meciuri, ultimul fiind cel cu Viitorul, în urmă cu aproape o lună şi cîştigat de trupa lui Gâlcă, scor 4-1. Asistenţa maximă pe "Steaua" s-a stabilit la derby-ul cu Rapid, cînd au fost 9.437 de spectatori.

Ce meciuri va juca Steaua pe Arena Naţională

19 aprilie Steaua - Oţelul
29 aprilie Steaua - ASA Tg. Mureş
9 mai Steaua - Chiajna
23 mai Steaua - FC Botoşani

21.370 €e media de spectatori a Stelei în acest sezon, la meciurile disputate pe Arena Națională: 3 în preliminariile Champions League, 3 în grupa de Europa League, două în Liga 1 și unul în Cupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
khal_37
khal_37  •  16 Aprilie 2015, 20:51
Postat de unico_biancorossi pe 16 Aprilie 2015, 12:46

Este normal. Steaua nu mai exista.

http://www.fcdinamo.ro/ Site-ul oficial al celor de la FCD....dinamo nu mai exista, si asta de cand a fost preluata de fostul ofiter de securitate si nepotul ***. Dar tu de unde sa stii asta cand stai non stop cu ochii pe Steaua...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  16 Aprilie 2015, 19:57
Postat de unico_biancorossi pe 16 Aprilie 2015, 12:46

Este normal. Steaua nu mai exista.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  16 Aprilie 2015, 19:55
Postat de magura pe 16 Aprilie 2015, 13:50

Adevarat, asa se numea pe vremuri, clubul armatei, dar este o diferenta cu ceea ce se intampla acum, cand echipa nu are dreptul sa mai foloseasca numele, palmaresul si stadionul. Imi pare rau, dar ceea ce se intampla acum, este "reversul medaliei" cand cu cativa ani in urma, echipa de langa cimtir, era preaslavita si i se aduceau osanale, cand de fapt, nu era mai presus cu nimic fata de alte echipe din campionat.

De unde ai inventat tu ca nu mai are voie sa foloseasca numele??? ***? Aceasta este pagina oficiala a clubului FC Steaua Bucuresti : http://www.***/ro/

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează