FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Andone aruncă bomba pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua: "El ne-a căutat!" » Jucătorul iese la atac: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 13:15

Ioan Andone a anunțat că Dinamo a negociat în vară cu Alin Toșca, care se afla în ultimul an de contract cu Steaua. Până la urmă, fundașul a ales să prelungească înțelegerea cu echipa roș-albastră.

update 13:50

Alin Toșca a ținut să îi dea replica lui Andone și l-a acuzat pe antrenorul lui Dinamo ca minte, spunând că nu a negociat cu echipa alb-roșie.

tosca

 

 Știrea inițială:

"Pot să vă spun și eu despre jucătorii de la Steaua. În vară, am discutat cu Alin Toșca. Am vrut să îl transferăm. El ne-a căutat și a spus că dorea să plece.

A zis că dacă nu se înțelege cu cei de la Steaua, vine la noi. Până la urmă, s-a înțeles cu Steaua și nu l-am mai transferat", a spus Andone la conferința de presă.

 

1.800.000 €este cota lui Toșca, potrivit transfermarkt.de

Toșca, 24 de ani, poate evolua ca fundaș central și fundaș stânga, iar după accidentarea lui Pintilii a fost numit căpitanul Stelei. Acum, fundașul are un salariu de 15.000 de euro pe lună.

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (151)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  17 Septembrie 2016, 08:15

DE CE SA NU SE MAI FACA (inca o data!!!)MILITIANUL DE RAS!!!BRAVO TOSCA PENTU RASPUNS!!!!!

blacksun_14
blacksun_14  •  16 Septembrie 2016, 22:16

cata proshye poate exista in p0tai :)) Mereu inferiori si frustrati.Pr0sthovanii transpira la meciurile interne si mai ales europene ale stelei mai ceva decat stelistii

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  16 Septembrie 2016, 21:21

Noi stim ca Tosca l-a cautat pe nea Ando ca e om bun si-si tine baietii acasa, nu in Europa. El iubeste Tarlungenii si ne-am dat seama imediat. 15000 de euro pe luna? Mai bine 3000 ca banu` e ochiu` dracului ne invata Marele Crestin de ziua a saptea asa ca e o onoare sa mananci la happy hour la RIN. Aline nu uita ca avem cea mai principala galerie si DOAR COREGRAFIE si e bine. Hei, hei!

Vezi toate comentariile (151)
Comentează