FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Valeriu Iftime anunță ce a provocat despărțirea de Flavius Stoican: „Nu a fost de acord cu asta” » Cine va fi noul principal

Articol de - Publicat duminica, 21 mai 2023 12:05 / Actualizat duminica, 21 mai 2023 12:41

După ce Flavius Stoican și-a anunțat plecarea de la FC Botoșani, patronul Valeriu Iftime a decis cine îi va lua locul: Mihai Ciobanu. Acesta va fi secondat de Marius Croitoru.

După FC Botoșani - CS Mioveni 5-1, finanțatorul moldovenilor a vorbit despre ce urmează pentru formația sa.

Marius Croitoru, care a purtat deja negocieri cu Valeriu Iftime, va reveni în club, ca antrenor secund, urmând ca antrenorul principal, în acte, să fie Mihai Ciobanu.

„La FCSB nu voi mai antrena niciodată!” » Mirel Rădoi a explicat la „Profu' de sport” de ce nu mai vrea să lucreze cu Becali: „De ce să ne mai certăm încă o dată?”
FCSB
„La FCSB nu voi mai antrena niciodată!” » Mirel Rădoi a explicat la „Profu' de sport” de ce nu mai vrea să lucreze cu Becali: „De ce să ne mai certăm încă o dată?”

Valeriu Iftimie: „Flavius Stoican va pleca de la FC Botoșani”

„Lucrurile sunt foarte clare. Acum pot să și anunț oficial că Flavius Stoican va pleca de la FC Botoșani. În primă fază eu nu am dorit să se întâmple acest lucru, deși aveam clauză pusă și puteam să apelez oricând la ea. Dacă Stocian nu se clasa cu echipa pe unul dintre locurile 7-8 la sfârșitul play-out-ului puteam să renunț la el. 

Eu i-am spus lui Flavius că doresc să îl aduc în club pe poziția de antrenor secund pe Marius Croitoru, cel care se va ocupa și de scouting. Venea la FC Botoșani pe poziția lui Bobi Verdeș, antrenor secund. Dar aici a fost o problemă, iar Flavius nu a acceptat. 

Cum Stoican nu a acceptat, atunci am decis să batem palma și să ne despărțim. Marius o să vină pe poziția de antrenor secund, iar Mihai Ciobanu o să fie instalat în funcția de antrenor principal

Îmi pare rău de Flavius Stoican. El a făcut treabă bună la noi, dar ca să fiu sincer mă așteptam la un parcurs mult mai bun al echipei mele în acest campionat. Am terminat sezonul foaerte prost în clasament”, a spus Valeriu Iftime pentru Prosport.

  • Mihai Ciobanu (63 de ani) a mai fost numit antrenor la FC Botoșani în noiembrie 2022, când era era Coordonator la Centrul de formare. A stat până în decembrie 2022. A mai antrenat la Dacia Unirea Brăila, Gloria Buzău, Olmpia Rm. Sărat, Delta Tulcea și Dunărea Galați.
  • Marius Croitoru (42 de ani) a antrenat la FC Botoșani între iunie 2019 și iunie 2022. A mai fost la FCU Craiova și FC Argeș, fiind liber din martie 2023.

Citește și:

„Petrescu nu va rămâne la CFR Cluj” » A explicat în direct motivele: „Nu e omul potrivit”

Ianis Guda, primul antrenor din istoria Viitorului, dezvăluire tare despre Hagi: „Gică s-a schimbat la față, a aruncat cu o portocală în staff și a strigat: «Băăă, altădată să-mi spuneți adevărul!»”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
VanBasten
VanBasten  •  21 Mai 2023, 18:01
Postat de viktorrush pe 21 Mai 2023, 16:51

charalambous ala este un super antrenor tinand cont ca a antrenat in cipru la echipe bunicele. antrenor cu experienta. cum am adus un antrenor cat de cat decent cum jucam cu titlu pe masa. cu dici,petrea sau vintila aka ultimele locuri din liga 1 ,nu ai cum sa faci nimic. dar cu antrenor de mijlocul clasamentului din cipru poti castiga campionatul lejer.

Tu te amăgești. Rolul lui e strict decorativ. Jucătorii asculta de Pintilii.

nicto
nicto  •  21 Mai 2023, 17:59

RESPECT STOICAN ....

dobrin
dobrin  •  21 Mai 2023, 17:46
Postat de viktorrush pe 21 Mai 2023, 16:50

a acceptat prepelita lucru asta la fc pitesti. si uite ca a mers treaba bine. fara el s-a dus treaba spre b la fc pitesti./

Mergeau bine lucrurile cu Prepelita si Vladoiu pentru ca erau oameni crescuti la Pitesti care iubeau Argesul. Si oricum, daca Stoican accepta sa fie omul de paie cu licenta Pro nu ar fi facut ca Prepelita, ci ca Mihai Ianovschi de la Arges, nu inteleg de ce il tot comparati pe Stoican cu Prepelita.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close