FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VOLUNTARI - UTA 3-0

VIDEO+FOTO FC Voluntari a zdrobit UTA în prima manșă a barajului pentru Liga 1

Foto: Cristi Preda +5   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 20:21

FC Voluntari a învins în prima manșă a barajului pentru rămânerea în Liga 1 pe UTA Bătrâna Doamnă, scor 3-0, pe stadionul "Anghel Iordănescu".

Vezi meciul liveTEXT

FC VOLUNTARI - UTA 3-0 (VIDEO)
A marcat:
Voduț 27, Tudorie 44, Ad. Bălan 79 

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 27 după reluarea cu capul a lui Voduț. Tudorie a majorat diferența cu un minut înainte de intrarea celor două formații la vestiare. În minutul 79, Adrian Bălan a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri și a stabilit scorul final.

UTA vine după dubla manșă a barajului cu Dunărea Călărași. În tur, arădenii au fost învinși la Călărași, scor 1-3, însă pe propriul teren aceștia au revenit și au învins cu 4-1 după prelungiri.

Returul dintre UTA și FC Voluntari va avea loc la Arad, miercuri, 12 iunie, de la ora 13:00, pe stadionul "Motorul".

Echipele de start:

FC Voluntari: Bornescu – Filipov, Ţiru, Maftei (cpt.), Mitache – Moke, Novac – Căpăţână, Vl. Achim, Voduţ - Tudorie
Rezerve: Balauru – Novakovic, N. Grigore, L. Rus, Kone, Enceanu, Ad. Bălan
Director tehnic: Florin Marin

UTA: Miron – Covaci, Botiş (cpt), Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase, D. Copil – Man, Curtuiuş
Rezerve: Anca – M. Vlad, Al. Roman, Ad. Petre, Jorza, Cr. Costin, Cip. Rus
Antrenor: Roland Nagy

Playtech: Ianis Hagi, o nouă lovitură din partea lui Steven Gerrard. Jurnaliștii britanici au făcut anunțul


Comentarii (127)
647929788683948
Matei Rosenberg  •  09 Iunie 2016, 14:26
Postat de mediash pe 09 Iunie 2016, 10:41

E normal sa vrem autonomie economica,când voi "sudiștii" mutați întreprinderile la bucuresti, noi aducem bani in tara si voi ii impartiti la flamanzii "sudisti" sa voteze cu PSD. Coeficientul de cultura e imens intre aceste doua regiuni. Multumesc

"Coeficientul de cultura e imens intre aceste doua regiuni." - Mulţumim că ne-ai arătat imensa cultură de care dau dovadă ardelenii.

647929788683948
Matei Rosenberg  •  09 Iunie 2016, 13:57

Argumentul ăsta cu echipă cu "istorie şi tradiţie" mi se pare grotesc. Da, şi eu aş vrea să revăd în fotbalul mare formaţii precum UTA, U CLuj, Corvinul, Farul etc. Dar sunt realist, fraţilor. Banul dictează!! Prin logica cu istoria sunt echipe de prin liga a IV-a din Anglia de 150 de ani. Dar îs acolo că nu au bani. Aşa merge fotbalul de azi. Obişnuiţi-vă cu ideea. Cât despre meci în sine... mă aşteptam. Sunt diferenţe enorme între cele două ligi. ENORME!! Mi-amintesc că atunci când a promovat Urziceniul (fie-i ţărâna uşoară), au mai rămas în toamnă doar vreo doi fotbalişti dintre cei care erau în B. PS. Suntem toţi români. Apelativele de "mitici" sau "sudişti" mi se par ridicole. Da, economic ar trebui să avem o descentralizare puternică. Numai aşa se vor ridica şi echipele astea cu nume, dar leftere spre inexistente. Atât timp cât toţi banii trec prin Bucureşti vor apărea şi anomalii gen Voluntari, o fostă comună care nu spune nimic, dar care e mai bogată ca Aradul şi Oradea la un loc.

mediash
mediash  •  09 Iunie 2016, 10:41

E normal sa vrem autonomie economica,când voi "sudiștii" mutați întreprinderile la bucuresti, noi aducem bani in tara si voi ii impartiti la flamanzii "sudisti" sa voteze cu PSD. Coeficientul de cultura e imens intre aceste doua regiuni. Multumesc

Vezi toate comentariile (127)
Comentează