FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Vin întăririle pentru al doilea titlu consecutiv! Transferurile pregătite de CFR Cluj » Unul dintre jucători a fost dorit și de FCSB

Dejan Kerkez, numărul 5, ar putea veni la CFR Cluj în iarnă
Dejan Kerkez, numărul 5, ar putea veni la CFR Cluj în iarnă

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 17:10

CFR Cluj e pe primul loc în Liga 1 și vizează cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv în România.

"Feroviarii" au un lot extrem de solid, dar caută în continuare întăriri în această iarnă. Clujenii s-au interesat de doi fotbaliști străini care au șanse importante să ajungă la CFR în iarnă.

Este vorba despre fundașul central sârb Dejan Kerkez, 22 de ani, și de atacantul de aceeși naționalitate Aleksandar Lutovac, 21 de ani, doi fotbaliști monitorizați intens de oficialii echipei în ultimele 6 luni.

Kerkez evoluează pentru Spartak Subotica în timp ce Aleksandar Lutovac joacă pentru Rad Belgrad. Presa din Serbia a scris în vară că Lutovac a fost dorit și de FCSB, dar mutarea nu s-a materializat în cele din urmă. 

"Cei doi fotbaliști sunt urmăriți de 6 luni de CFR Cluj. Imediat după meciul cu FCSB, ne vom așeza la masa negocierilor. Eu cred că ne vom înțelege și cei doi fotbaliști vor ajunge la CFR Cluj", a declarat Zvonko Milojkovic, impresarul celor doi fotbaliști, dar și al lui Bogdan Planic, potrivit TV Digi Sport.

Vezi și: Se anunță un play-off exploziv! Care sunt alianțele granzilor pentru ultima parte a sezonului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
prolificul
prolificul  •  18 Decembrie 2018, 19:26
Postat de baba_yaga pe 18 Decembrie 2018, 18:54

Mai bine suportăm un (alt) episod Dudulanj decât să câștige campionatul echipa fariseului ocnaș ! Uite așa, ca să crape gigimea de oftică.

suporteri de [email protected] ai altor echipe mai mult decat echipa proprie,te umfla r@sul cand vezi minam0visti devenind suporteri peste noapte,declarandu-si simpatia fata de zeci de echipe...baba yaga...baba vanga, auzi la ea c0toroanta,mai bine mai suportam un alt episod(Dudulanj) Dudelange,barfa de la marginea santului!.)))))))))

rocky2
rocky2  •  18 Decembrie 2018, 19:07

Bravo CFR! Felicitari pentru noul titlu de campioana a tarii!

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Decembrie 2018, 19:01

uraaaaa, vin intariri pentru cfr...aaaa, stai un pic, doar s-au interesat de cei doi si i-au monitorizat...traiasca univ. spiru haret...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează