FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS U CRAIOVA 3-2

Vocea peluzei » Fanul stelist Sergi Lopez îi ironizează pe olteni după FCSB - CS U Craiova 3-2: „Golul lui Benzar, anulat la cererea celor de la Dudelange care simt că mai au o șansă dacă iese CFR campioană”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 12:37

După șase goluri încasate în două meciuri cu FCSB se nasc niște întrebări pe care fanii Craiovei trebuie să le pună conducerii: dacă dăm perdeaua de sesizări către comisii, de răspunsuri pe facebook date lui Duckadam, ce găsim în magazie, Grande?

Cu Bic și cu Drăghici vreți să luați campionatul? Cu Fortes, acest Bokila alb-albastru? Cu cea mai rudimentară pereche de stoperi din Liga 1, Thiago și Acka, doi jucători care se dau la o parte când Pigliacelli are mingea de frică să nu-i treacă italianului prin minte să le-o dea lor?

Papură, Costeșin, Marcel „negustorul de tablouri” Popescu, ce ați pus în loc după ce ați vândut tot ce abia scosese capul? Campioană low-cost nu există, Unirea Urziceni e un fenomen greu de repetat. Azi, cel mai bun lucru pe care îl are CSU este perechea Cicâldău-Mateiu. În jurul lor se poate construi, la propriu, pentru că sunt chiar în centru.

FCSB a fost răsplătită pentru riscurile asumate. Pentru că la 2-2 Teja l-a tras pe Tănase mijlocaș central pentru a avea doi atacanți centrali și trei din cei patru mijlocași, cu profil ofensiv. Din „războiul” Hora vs. Gnohere suferă adversarul. Doi golgheteri ajunși la 30 de ani pentru care Teja se poate gândi chiar să schimbe sistemul. Pe marile bulevarde Bancu și Donkor și-a desenat Steaua traseele. Trei goluri venite de acolo, pentru că îl pun și pe al lui Benzar, anulat la cererea celor de la Dudelange care simt că mai au o șansă dacă iese CFR campioană.

Și mi-a plăcut Cristea. Și mi-a plăcut Morais, și mi-a plăcut Teja care a riscat, a fost viu, în timp ce, din nou, Mangia a părut un laptop cu ecranul înghețat. Dar cel mai mult mi-a plăcut atitudinea. Gata de luptă, cu cuțitul între dinți. Ambele echipe. Dincolo de războaie și hârțoage, când stadionul este plin știi că s-a jucat Steaua - Universitatea.

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu “cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (102)
104343947122875
Anton Pan  •  01 Aprilie 2019, 14:12
Postat de Eugen Pan pe 01 Aprilie 2019, 14:01

20.000 in tribune dintre care vreo 5,5 mii de olteni in deplasare.ca doar nu au stat toti la tribuna.ATATA strangem noi intr-un meci cu Calarasiul

Exagerat ! ca de obicei in Oltenia!! Nu au fost mai mult de 1500-2000 de mitingisti in cautare de praz, mici si bere gratis si obisnuiti cu aclamarea celor mai iubiti conducatori!!! Ce suporteri poate mobiliza o facatura de partid si de stat fara istorie, traditie, palmares, cu un prezent murdar si un viitor incert (craiolguta creata la decizie de partid, tot asa va fi destructurata). Deci reiau, din aproape 22.000 mii suporteri, peste 20.000 stelisti restul de profesie mitingisti!

republica_ruginoasa
republica_ruginoasa  •  01 Aprilie 2019, 14:19

Foarte multe greseli de arbitraj aseara. Golul Craiovei marcat din fault in atac la Benzar, apoi golul anulat lui Benzar pentru un offside inexistent.. sa nu uitam ca Mimao si CFR in vremurile lor bune (cand furau in voie) dadeau goluri si din offside-uri de 2-3 metri..!

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  01 Aprilie 2019, 14:11
Postat de observator_federal pe 01 Aprilie 2019, 14:12

Sergi ăsta nu pare deloc un individ din peluză... Simple compilații din declarațiile belicoase și arogante ale fecesebiștilor (din club și de la televiziuni) și cam atât... Rezultă un material de lecturat și memorat pentru suporterii de tastatură ai fcsb care vor repeta apoi papagalicește ”varianta oficială fcsb”... Pe bune, cred că voi nici la stadion nu mergeți și nici în minge nu cred că ați dat vreodată, doar așa se explică aberațiile pe care le debitați (cu convingere) și simpatia purtată unui club care strică competiția fotbalistică...

Nici Iancu Jianu al vostru nu pare din peluza, ci din biroul lui Rotaru..

Vezi toate comentariile (102)
Comentează