FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Un club de tradiție din România îi cere banii Stelei pentru a supraviețui: "Așteptăm"

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 11:17

FC Braşov s-a impus la Arad, 2-1 cu UTA Bătrâna Doamnă, şi aspiră, din nou justificat, la promovarea în primul eşalon. Dacă pe gazon lucrurile par să fi intrat pe o latură a normalităţii, responsabilii clubului au, în continuare, mult de lucru.

"Aşteptăm decizia CNSL în legătură cu ultima tranşă de bani din transferul lui Chipciu.

Este vorba despre 230.000 de euro care ne-ar aduce un pic de linişte în dorinţa noastră de promovare. Dacă se întâmplă să nu primim aceşti bani va fi, clar, vai şi amar.

Mă bucur de aportul deosebit adus de cei doi jucători detaşaţi de Steaua, Chitoşcă şi Enceanu. Băieţii chiar mi-au promis că vor câştiga la Arad.

Să o facă şi cu Timişoara, luni, la Braşov, şi va fi rândul nostru să îi recompensăm", a spus Vasile Dochiţa, administratorul special al braşovenilor, la Sport Total FM.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
martinpen
martinpen  •  21 Martie 2017, 12:15

Brasovul trebuie sa plateasca la Pitesti, pana atunci nu vor primi nimic. Toata lumea stie de clauza pe care Chipciu a avut-o, iar Brasovul a acceptat-o cand l-a luat. Brasov trebuie sa plateasca catre Pitesti 50 % din cat a primit de la Steaua. Adica 100.000

bufnila
bufnila  •  21 Martie 2017, 12:10
Postat de chris_bu67 pe 21 Martie 2017, 11:54

Și Brașovul ca oraș ce face pentru a avea echipă de fotbal în prima ligă?Dacă nici Brașovul nu poate susține o echipă în prima ligă,atunci fotbalul românesc e pe tăpșan.E atât de urât în liga1 fără F.C.Brașov,Petrolul,U.Cluj,U.T.A,Farul,Oțelul,S.C.Bacău,F.C.Bihor,Corvinul!

Brasovul nu poate sa-si faca niici un aeroport, desi ar costa cat au dat aia din Craiova pe stadionul lor. Craiova a gasit 50 de milioane de euro, Brasovul nu gaseste nici 10 ca sa nu tina lucrarile pe loc anul asta.

gicab
gicab  •  21 Martie 2017, 12:06

Ai uitat de Steaua, Craiova, poli, rapid

Vezi toate comentariile (4)
Comentează