FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SUEDIA

4 ZILE PÂNĂ LA ROMÂNIA - SUEDIA // Asta să fie diferența? Alexandru Mitriță, „americanul” nostru, a ieșit în „sferturi”. „Americanul” Suediei, Gustav Svensson, a cucerit titlul în MLS!

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 10:38

Suedezul Gustav Svensson (32 de ani, mijlocaș) a devenit campion în America la Seattle Sounders, după 3-1 în finală cu Toronto, echipa care a eliminat-o pe NY City, formație la care evoluează Alexandru Mitriță (24 de ani, extremă stângă).

  • România - Suedia se joacă pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională.  
  • Spania - România se joacă pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.
  • Ambele meciuri vor fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la ProTV.

O diferență între două tabere care se vor lupta vineri pentru un loc direct la Euro 2020. Subiectul: stranierii care joacă în America. La noi și la adversari.

Alex Mitriță, mijlocașul lui New York City FC, a fost eliminat încă din „sferturile" play-off-ului pentru titlul MLS. 1-2 acasă cu Toronto.

În același timp, „închizătorul" suedez Gustav Svensson (32) tocmai a devenit campion, cu Seattle Sounders. Duminică noapte, echipa sa a învins-o tot pe Toronto în ultimul act, 3-1. 

„Avem o formație puternică și jucători puternici, care se bat unii pentru alții. De aceea iubesc Seattle", a declarat Svensson, assist la ultimul gol.

Acesta ar putea părăsi totuși Sounders. Este la final de contract și nu știe încă dacă rămâne sau nu. 

4 ZILE PÂNĂ LA ROMÂNIA - SUEDIA // Asta să fie diferența? Alexandru Mitriță, „americanul” nostru, a ieșit în „sferturi”. „Americanul” Suediei, Gustav Svensson, a cucerit titlul în MLS!

Gustav Svensson, în tricoul Suediei

LOTUL LUI COSMIN CONTRA

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon, 65/0) Florin Niță (Sparta Praga 2/0), Silviu Lung (Kayserispor 3/0)

Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese, 0/0), Romario Benzar (Lecce, 18/0), Adrian Rus (MOL Fehérvár, 3/0), Ionuț Nedelcearu (FC UFA, 7/0), Iulian Cristea (FCSB, 1/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 0/0) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 12/0), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep, 17/0)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj, 22/4), Ianis Hagi (Genk, 8/0), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam, 20/1), Tudor Băluță (Brighton, 5/0), Dan Nistor (Dinamo București, 2/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 5/0), Alexandru Mitriță (New York City FC, 9/2), Florinel Coman (FCSB, 1/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga, 35/10), Constantin Budescu (Astra Giurgiu, 12/5)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 36/13), George Pușcaș (Reading, 12/6), Denis Alibec (Astra Giurgiu, 9/1)

CLASAMENTUL ÎN GRUPA ROMÂNIEI

MECIURI RĂMASE DE DISPUTAT

15 NOIEMBRIE: 

  • România - Suedia
  • Spania - Malta
  • Norvegia - Insulele Feroe

18 NOIEMBRIE:

  • Spania - România
  • Suedia - Insulele Feroe
  • Malta Norvegia

VEZI ȘI:

Cosmin Contra a anunțat lotul pentru „dubla” cu Suedia și Spania: Alibec și Budescu sunt surprizele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
angel_of_death_
angel_of_death_  •  11 Noiembrie 2019, 13:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  11 Noiembrie 2019, 12:30

Diferenta de care spui tu o face echipa, nu jucatorul. Suedezul nu a castigat el singur campionatul sau ce o fi castigat, ci echipa la care joaca. Echipele nationale is o alta mancare de crocodil. Poate da 3 goluri, sau le o poate trage Mitrita de sa le iasa pe nas. Dar ca si valoare a lotului, da, suedezii is peste noi. Asa, si? De parca ar fi singurii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează