FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Gigi Becali, distrus după alegerile de la FRF: "Nu m-am mai simțit în viața mea așa" » Îl somează pe Burleanu să nu se răzbune pe FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 17:53

Gigi Becali a fost surprins de alegerile pentru șefia FRF, unde Răzvan Burleanu a câștigat categoric din primul tur. Patronul FCSB nu crede că susținerea pe care i-a arătat-o lui Lupescu va avea consecințe acum și îl atenționează pe Burleanu în acest sens. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT DIN PRIMUL TUR ALEGERILE FRF, CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"Vă mărturisesc că niciodată în viața mea n-am fost atât de debusolat. Am ajuns la concluzia că ori sunt eu aerian, ori oamenii au înnebunit și nu mai au caracter. Nu știu ce răspuns să dau. Sunt mâhnit!

Nu că dădea Lupescu munții peste cap. Numai că atât timp cât vin Hagi, Lucescu, Ferguson, Prunea, toată Generația de Aur, toată floarea fotbalului, toți jurnaliștii, și vezi că tot pierde... Nu știu! Dâncu este un șarpe cu mare putere și cred că Burleanu s-a împăcat cu el. Cred că securitatea e de vină, adică Dâncu ăsta.

Românul e vânzător, se vinde pe nimic, pe două chiftele. Îmi vine să nu mă mai uit la nicio televiziune de știri. Gata! Burleanu a adus străin și la națională și la CCA. Ce să mai zic? Ce să mai fac? Asta este!

Burleanu nu se poate răzbuna în niciun fel. Campionatul îl câștigă Steaua pe teren, nu au cum să ne atace. Dacă se întâmplă ceva cu arbitrajul, mergem la DNA și facem denunț, așa e normal", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Vezi și:  ALEGERI FRF 2018 // Marii perdanți după votul de azi » "Aglomerație" pe aeroport: "Plec din țară dacă iese Burleanu!" :)

Rezultatul alegerilor:

Răzvan Burleanu - 168 de voturi 
Ionuț Lupescu - 78 de voturi 
Marcel Pușcaș - 8 voturi 
Ilie Drăgan - 0 voturi

Citește și: VIDEO+FOTO Răzvan Burleanu a câștigat alegerile FRF » L-a zdrobit pe Ionuț Lupescu! Diferența e URIAȘĂ

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
883135188391540
Popa Corneliu  •  19 Aprilie 2018, 09:16

Oierul nu s-a "orientat" de data aceasta! A ignorat cu buna stiinta "Grupul de la Cluj a lui d-l Dancu"! Dragomir l-a atentionat! Asa cfr cluj "***" va lua campionatul, doar au votat cu Habarnam Burleanu! Degeaba ai bani, daca n-ai fler! Doctorul de la Cluj Napoca si-a "facut temele"! Statul paralel a "serviciilor" a castigat din nou in fata Politicului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

905778926185316
Matei Stefan  •  19 Aprilie 2018, 06:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  18 Aprilie 2018, 23:14
Postat de catalynn2 pe 18 Aprilie 2018, 21:06

Cum e randoamne cu sistemul ala care e subrezit?! Pai acum 2 zile Dragnea si-a luat peste pot rau de tot cand KWI a REFUZAT sa o demita pe Luluta iar azi fostul consilier basist, *** un *** cum spune Gadea (deci sa nu avem discutii ca sunt informatii neverificate, Gadea e coleg cu voi de trust) :-))), a dat de pamant cu bietul Lupescu care chiar cred ca dorea sa faca ceva bun pt fotbalul din Romania dar a avut proasta inspiratie sa se afiseze cu Dragnea si ai sai .... Vedem Vineri la ICCJ cat de subred e sistemul si care mai e treaba cu "protocoalele" :-))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează